kızlarr günaydın
bebeğimebakım.com daki hediyeli test açılmış 100 kişi dolmadan koşunn
Her ay testimize tam doğru cevap veren 100 üyemize Organicare Baby organik bebek bakım ürünlerinden adreslerine hediye gönderiyoruz. Testi doğru çözenler arasında yapılacak ön elemeden sonra hediye kazananlar telefonla aranacak ve hediyeleri telefonla adres teyidinden sonra adreslerine ücretsiz kargo ile gönderilecektir. Lütfen adres ve telefon bilgilerinizi eksiksiz giriniz.
Soru : Hangisi doğrudur ?
Organiklerden daha iyi verim alabilmek için özel sentetik ve suni gübreler kullanılmalıdır
Organik tarım arazisi en az üç yıl süresince organik yönetmeliğine göre işlenmelidir
Organik tarım ürünleri işlenirken kesintisiz ionize radyasyondan geçirilmelidir
Bir arazinin organik sertifikalı tarla olabilmesi için beş yıl nadasa bırakılmalıdır
Soru : Organik sertifikalı ürünlerin üretiminde
Kıvam özel petrol türevi hammadde ile hassas olarak ayarlanmıştır
Organik sertifikalı tarlalarda suni gübre, hormon, DDT ile bulut ilaçlama yapılır, atık suyla sulanır
Hammadde olarak kullanılan bitkilerin GDO lu yani genetik modifiyeli tohumlardan seçilmesi önşartı vardır
Organik üretimin her aşaması periyodik olarak sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir
Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ?
Sıvı parafin
Vazelin
Silikon
Limonene
Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden
Bebeğin hassas cildi, uzun kış aylarında parabenli kremler ile korunmalıdır
Rengini ve kokusunu içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır
Özellikle formaldehyde içeren nemlendiriciler seçilmelidir
Yumuşatıcı silikon içeren saç ve vücut şampuanları bebeğiniz için idealdir
bu sorular çıkana kadar sayfayı yenileyin diğerlerinin cevabını ben de bilmiyorum benim cevapladığım test bu
bana da daha önce katıldınız dedi ben de başka mail adresinden kayıt oldum
Diablo III Beta Key kazanmak ister misiniz? Bu benzersiz oyunu deneyen ilk kişilerden olmak istiyorsanız, yarışmaya katılın şansınızı arttırın
ARALGAME - Diablo III Beta Key | Facebook
ay ne güzel de yayınlamışsın hepsini derli toplu, sağol canımbişi deil tatlım.....
kızlarr günaydın
bebeğimebakım.com daki hediyeli test açılmış 100 kişi dolmadan koşunn
iyi ki söyledin, hemen yaptımmHer ay testimize tam doğru cevap veren 100 üyemize Organicare Baby organik bebek bakım ürünlerinden adreslerine hediye gönderiyoruz. Testi doğru çözenler arasında yapılacak ön elemeden sonra hediye kazananlar telefonla aranacak ve hediyeleri telefonla adres teyidinden sonra adreslerine ücretsiz kargo ile gönderilecektir. Lütfen adres ve telefon bilgilerinizi eksiksiz giriniz.
Organiklerden daha iyi verim alabilmek için özel sentetik ve suni gübreler kullanılmalıdır
Organik tarım arazisi en az üç yıl süresince organik yönetmeliğine göre işlenmelidir
Bir arazinin organik sertifikalı tarla olabilmesi için beş yıl nadasa bırakılmalıdır
Organik sertifikalı tarlalarda suni gübre, hormon, DDT ile bulut ilaçlama yapılır, atık suyla sulanır
Hammadde olarak kullanılan bitkilerin GDO lu yani genetik modifiyeli tohumlardan seçilmesi önşartı vardır
Organik üretimin her aşaması periyodik olarak sertifikasyon firmalarınca kontrol edilir
Soru : Organik sertifikalı bebek bakım ürünlerinde hangi hammadde yasaklı değildir ?
Sıvı parafin
Vazelin
Silikon
Limonene
Soru : Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden
bu sorular çıkana kadar sayfayı yenileyin diğerlerinin cevabını ben de bilmiyorum benim cevapladığım test bu
Her ay testimize tam doğru cevap veren 100 üyemize Organicare Baby organik bebek bakım ürünlerinden adreslerine hediye gönderiyoruz. Testi doğru çözenler arasında yapılacak ön elemeden sonra hediye kazananlar telefonla aranacak ve hediyeleri telefonla adres teyidinden sonra adreslerine ücretsiz kargo ile gönderilecektir. Lütfen adres ve telefon bilgilerinizi eksiksiz giriniz.
Sıvı parafin
Vazelin
Silikon
Limonene
ay ne güzel de yayınlamışsın hepsini derli toplu, sağol canım
iyi ki söyledin, hemen yaptımm
bana başka sorular çıktı ama dediğin gibi yeniledim bu sorular gelene kadarr
kazandınız tebrikler dedi, daha önce de demişti o olaylı aydao yüzden güvenemedim, umarım gelirler bu defa
benim ismim 3 kez eşiminki 2 kez geçiyordu. ve bugün toplam 5 paket nescafem geldi...geçen hafta ducrosumda geldi. ama hala duru yok. dün mail attım ne zaman ulaşır elime diye hemen aradılar adres teyit edip göndercez dediler inş. gelir.
esra kampanyalar için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?