Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

OMActivities
Ankete katıl Starbuckstan 1 adet içecek kazan çekilişi sonucu:

Kazanan takipçimiz : Sn. Aylin YEĞİN
TEBRİKLER!

Ajanda
Herbirimizin hayatında önemli rol oynayan ve büyük emeği geçen kadınları anımsatmak adına heryıl kutladığımız 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'nde Ajanda Dergi olarak bizde bir çekilişle bir kadına ufak bir hediye vermek istiyoruz....... 8 Mart günü çekilişle bir kişiye çokşık bir küpe armağan edeceğiz. Çekilişe katılmak için yapmanız gereken,
1) Facebook sayfamızı Beğen'inhttp://www.facebook.com/ajandadergi
2) Ajanda Derginin web sayfasına emailinizle abone olarak aktif hale getirin Ajanda Dergi
3) Masal Atölyesi'nin facebook sayfasını Beğen'in Masal Atölyesi | Facebook
Birkişinin bir kez katılma hakkı vardır.
Herkese bol şans!

Göz sağlığı araştırması
Sorularımız bu kadardı. Araştırmaya katılarak destek olduğunuz için teşekkür ederiz.

Renkli lens kazanan her 10.kişiden biri de sizseniz, e-mail ve gerekirse telefon aracılığıyla sizinle iletişime geçiyor olacağız. Ayrıca kazananların listesi 30 Ocak 2012 tarihinde Fikir Sensin Başvuru Formu | Fikir Sensin! adresinde yayınlanıyor olacak.

Sevgiler
CommuniWit Ekibi

Forma geri dön

bana böyle dedi kızlar kazandım mı acaba size nasıl yazdı sonunda

kuzenime kazandığım glissler gelmiş,benimkisi de şubedeymiş..

duru da şu jellerin dağıtımını çok uzattı..gelin, fabrikadan alın deseler, daha hızlı olurdu

Hemenevinde.com Facebook sayfasında bugün 5 kişiye daha Shoes Under ayakkabı hurcu hediye veriliyor. Sizde bu 5 şanslı kişiden biri olup hediye kazanmak için tıklayınız:) hemenevinde | Facebook

Glısler hangi kargoyla geliyor acaba...
yurtıcıylen geldı canm
mail geldi bana kazandınız diye kesin kazanmış mı oluyoruz acaba? bir de telefonla aranacakmışız hemen arıyorlar canım

yok canm on eleme yapıolar herkese kazandınız yazıor maılde
ama bazen aramadan adrese yolluolar
bazende arayıp yolluolar
kafalarına gore takılıolar

kuzenime kazandığım glissler gelmiş,benimkisi de şubedeymiş..

duru da şu jellerin dağıtımını çok uzattı..gelin, fabrikadan alın deseler, daha hızlı olurdu

kızlar benim kazandığım glissler gelmedi kargoya soruyorum yok diyor..paketlerin üzerindeki gönderici ismi ne acaba.. bana bilgi verebilirmisiniz...

yurtıcıylen geldı canm

yok canm on eleme yapıolar herkese kazandınız yazıor maılde
ama bazen aramadan adrese yolluolar
bazende arayıp yolluolar
kafalarına gore takılıolar

sağol canım merak etmiştim çok

kızlar benim kazandığım glissler gelmedi kargoya soruyorum yok diyor..paketlerin üzerindeki gönderici ismi ne acaba.. bana bilgi verebilirmisiniz...

kendi isminle mi kazandın, yoksa aileden birinin ismiyle mi?
ben eşimden kazanmıştım ,dalgınlıkla kargoya kendi adımla sordum.. tabii yok dediler..
sonra hatırladım eşimden kazandığımı?neyse ki gelmiş,
şubeden çıkmamış henüz yarın elimde olur..

kızlar tarıh hıc dıkkatımı cekmedıama facede yayınladılar ordan gordum anlamadım

ben annem adına kazandım... ama yurtiçi kargoyla geliyormuş ... onlara sordum yok dediler.. kargodayuda tanıyorum.. hemen işyerimin üst katında ..

Devamlı bende başa dönüyo bu anket:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…