kızlarrrrrrrrr gazete vatan dan kazandığım tektaşım geldi yupppppyyyyyyyyyyyyy
Göz sağlığı araştırması | Fikir Sensin!
kızlar her onuncu kısıye lens hedıye
bıde bu fıkrımuhımden hala danone mesajı gelmedı orda mıgros kart no var onu doldurmak mecburmu bana neden gelmedı mesaj
Göz sağlığı araştırması | Fikir Sensin!
kızlar her onuncu kısıye lens hedıye
bıde bu fıkrımuhımden hala danone mesajı gelmedı orda mıgros kart no var onu doldurmak mecburmu bana neden gelmedı mesaj
yurtıcıylen geldı canmGlısler hangi kargoyla geliyor acaba...
mail geldi bana kazandınız diye kesin kazanmış mı oluyoruz acaba? bir de telefonla aranacakmışız hemen arıyorlar canım
kuzenime kazandığım glissler gelmiş,benimkisi de şubedeymiş..
duru da şu jellerin dağıtımını çok uzattı..gelin, fabrikadan alın deseler, daha hızlı olurdu
bana da şimdi geldi glisslerim gönderici türk henkel yazıyor
yurtıcıylen geldı canm
yok canm on eleme yapıolar herkese kazandınız yazıor maılde
ama bazen aramadan adrese yolluolar
bazende arayıp yolluolar
kafalarına gore takılıolar
kızlar benim kazandığım glissler gelmedi kargoya soruyorum yok diyor..paketlerin üzerindeki gönderici ismi ne acaba.. bana bilgi verebilirmisiniz...
Göz sağlığı araştırması
Sorularımız bu kadardı. Araştırmaya katılarak destek olduğunuz için teşekkür ederiz.
Renkli lens kazanan her 10.kişiden biri de sizseniz, e-mail ve gerekirse telefon aracılığıyla sizinle iletişime geçiyor olacağız. Ayrıca kazananların listesi 30 Ocak 2012 tarihinde Fikir Sensin Başvuru Formu | Fikir Sensin! adresinde yayınlanıyor olacak.
Sevgiler
CommuniWit Ekibi
Forma geri dön
bana böyle dedi kızlar kazandım mı acaba size nasıl yazdı sonunda
kendi isminle mi kazandın, yoksa aileden birinin ismiyle mi?
ben eşimden kazanmıştım ,dalgınlıkla kargoya kendi adımla sordum.. tabii yok dediler..
sonra hatırladım eşimden kazandığımı?neyse ki gelmiş,
şubeden çıkmamış henüz yarın elimde olur..
o zaman bana nıe mesaj gelmedı uyeyımde cocugumda varsanmıyorum mecburi oldugunu..
bu arada lens anketi 30 ocak 2012 diyor ama bilemiyorum..
Göz sağlığı araştırması
Sorularımız bu kadardı. Araştırmaya katılarak destek olduğunuz için teşekkür ederiz.
Renkli lens kazanan her 10.kişiden biri de sizseniz, e-mail ve gerekirse telefon aracılığıyla sizinle iletişime geçiyor olacağız. Ayrıca kazananların listesi 30 Ocak 2012 tarihinde Fikir Sensin Başvuru Formu | Fikir Sensin! adresinde yayınlanıyor olacak.
Sevgiler
CommuniWit Ekibi
Forma geri dön
bana böyle dedi kızlar kazandım mı acaba size nasıl yazdı sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?