Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlaaarr yaşasıınn bende Jojo bebe nin facede beğen li kazanlı şeysinden kot tutlum kazanmışım meleğimee..ilk defa kazandıım bişeyy ...teee evrupalardan gelcekmiş:))
bebeğime bakım şeysi aradı şimdiii
adresimi teyid ettiler
yarın aras kargo ile yollayacaklarmışşş

bugün benimde aklıma geldii tee nnezaman katılıp yapamamıştım bidaha girdim yeni test yok diyo yaa((

bizi aramadı henüz kimse bebeğim bakım şeysinden

kızlar.. şu estee den kazanan olmadı mı?hep üzgünüz yazısı çıktı durdu,
bi allahın kuluna çıkmadı mı bu deneme ürün paketi..

Ferroli Türkiye
Ve Kombinizi Renklendirin uygulamamızın sonuçları belli oldu.

Kazanıp kazanmadığınızı görmek için sekmemizde arama bölümüne adınızı ve soyadınızı yazmanız yeterlidir. Katılan herkese teşekkürler.

Sonuçlar için: Ferroli Türkiye - Kombinizi Renklendirin | Facebook

bu arada ben kazanmışım çok sevindim

kızlar bende avondan kazanmışım sanırım 2 tane ruj göndercekler sizde bakın kopyala yapıstır yapamadım

pritt anındamı açıklanıyor yoksa daha sonra mı yani tebrikler dedi ama anlamdım

Kızlarrrrr
Benide aradılar benideeeeee
ilk hediyem şeytanın bacağını kırdım

beni neden aramadılar kiii..
100 kişi hemen dolmuş mudur?

şansa ;annemden, eşimden, kendimden doldurdum testi..
ama herkesin tel no aynıydı, ondan mı acep..

bende kazanmışım teşekkürler haber verdiğin için

kızlar bende avondan kazanmışım sanırım 2 tane ruj göndercekler sizde bakın kopyala yapıstır yapamadım

bundan da kazanmışım çok istiyodum bu ruju çok sevindim

avonun sayfasındayım ama kazananları göremiyorum ya bende artık bir şey kazanmak iatiyorum

ben neden bu avon ruj şeysini görmemişim..
2 gün olmuş başlayalı

ferroli kombiden şimdilik 4 tane kazandığımı öğrendim. fazlası varsa da kimi yazdım hatırlamıyorum

avonu ben görür görmezsizlerle paylaştım,ilk ben paylaştım ama görmediniz çünkü bu güne kadar ne yzdıysam cevap gelmedi.neyse sağlık olsun. inşallah kazanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…