Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

geçen hafta bende kazanlar listesindeydim ,ama hala kargo yok ortadamail vs de yok :27:

canım..annemin adına bende bi defasında kazanmıştım pritten..
biraz geç geliyor hediyeler..15-20gün buluyor, geçiyor belki de..

rexona çok şaşırttı beni:53:, 3.gün hediye elimdeydi, tebrik etmek gerek böyle hızlı firmaları,ettim zaten..:23::34:

ferroliden sticker kazanmışım kıslarrr :55: epeydir takip ediyordum burayı. ilk defa bişey kazandım. iyice şansıma küsmüştüm :10: yaa acaba katılan herkes kazandımıki :9:

Multi-Gyn Genital Bakım Serisi | Facebook

Bu haftanın çekilişinde 2 kişiye multi-Gyn'den istediği bir ürünü hediye ediyoruz... Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken tek şey bu resmi profilinizde paylaşmak. Sonuçlar 200 paylaşım sayısına ulaştığında sayfamızda açıklanacaktır.

I LOVE SHOES
‎:) Bu albümü paylaşan kişiler arasından yarın gece 1 kişiye bu albümden istediği ayakkabı hediye.paylaşımları herkese açık olarak yaparsanız çekiliş için tespiti kolay olur. HERKESE BOL ŞANS

I LOVE SHOES
‎:) Bu albümü paylaşan kişiler arasından yarın gece 1 kişiye bu albümden istediği ayakkabı hediye.paylaşımları herkese açık olarak yaparsanız çekiliş için tespiti kolay olur. HERKESE BOL ŞANS

bulamadım ben bunu link atarmısın canım

morhipo alışveriş ‏ @Morhippo Yanıtla Retweetlendi Favorilere ekle · Aç
RT yapan izleyicilerimiz arasindan 30 kisiye 75 TL'lik hediye Çeki Baslamistir

acelee

pritt de tebrikler hediyen adrese gönderilecek yazıyor ben kazanmıştım da:52::52:

geçen hafta bende kazanlar listesindeydim ,ama hala kargo yok ortadamail vs de yok :27:

canım..annemin adına bende bi defasında kazanmıştım pritten..
biraz geç geliyor hediyeler..15-20gün buluyor, geçiyor belki de..

rexona çok şaşırttı beni:53:, 3.gün hediye elimdeydi, tebrik etmek gerek böyle hızlı firmaları,ettim zaten..:23::34:

Bana mail gelmedi sadece kazandınız hediyeniz adresinize gönderilecektir yazdı.
Geç olsun güç olmasın, uzun zaman sonra hediyeler kazanmaya başladım yaaa
onun mutluluğu bile yeter:52:

Resimdeki herşey var mı pakette Tatlıgacı:26:

Bana mail gelmedi sadece kazandınız hediyeniz adresinize gönderilecektir yazdı.
Geç olsun güç olmasın, uzun zaman sonra hediyeler kazanmaya başladım yaaa
onun mutluluğu bile yeter:52:

Resimdeki herşey var mı pakette Tatlıgacı:26:

canım, benim kazandığım;bu göster kendini yarışmasında değil de, günlük soru sorulan ve mail atılan bir yarışmaydı..
ama 12 li pastel boya,12 li teneke kutuda büyük boy kuruboya ve 12 li keçeli kalemler geldi ,gayet güzeller :31:

bu yarışmada daha fazlası var..:23::23:

canım, benim kazandığım;bu göster kendini yarışmasında değil de, günlük soru sorulan ve mail atılan bir yarışmaydı..
ama 12 li pastel boya,12 li teneke kutuda büyük boy kuruboya ve 12 li keçeli kalemler geldi ,gayet güzeller :31:

bu yarışmada daha fazlası var..:23::23:

Anladım tatlım güle güle kullan hediyeleriniii:54:
İnşallahh benimkiler de gelirr, bana yaramaz gerçi de kardeşim bayılırr:1:

sabah saat kaçta doldurdunuz testi canım..
geçmiş mesajlarıma baktım
Bugün, 12:06 bu saatte şu mesajı yazmışım buraya

ay ne güzel de yayınlamışsın hepsini derli toplu, sağol canım

iyi ki söyledin, hemen yaptımm
bana başka sorular çıktı ama dediğin gibi yeniledim bu sorular gelene kadarr:32:
kazandınız tebrikler dedi, daha önce de demişti o olaylı ayda:30::19: o yüzden güvenemedim, umarım gelirler bu defa:10:

Son düzenleme:
Back
X