Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İyi geceler kızlar..

Fikirmetre sitesinden indirim çeki alıpta daydaybuydan alışveriş yapan arkadaşlar davet yolu ile üye olduğunuzda davet ettiğiniz hesabınıza 20 tl çek geldi mi ?

hayır gelmedi, alışveriş eden arkadaşının alışveriş tarihinden sonra, 1 ay geçince gönderiliyormuş..iade edilir filan diye..
trendyol davet mantığı ile aynı

İyi geceler kızlar..

Fikirmetre sitesinden indirim çeki alıpta daydaybuydan alışveriş yapan arkadaşlar davet yolu ile üye olduğunuzda davet ettiğiniz hesabınıza 20 tl çek geldi mi ?

gelmedi henüz,gelicek dedi arkadaşlar müşteri hizmetlerini aramış daybuy un yatıcak denmiş ,inşallahhhhhh...1 ay geçsin görücez:8:

walla bilmiyom arkadaşlarımdan geldi.onlar kullandımı bilmiyom.ben sölemiştim fikirmetreyi yine de bilemiycem.kargo bedava oldugunda benim kendimin yaptıgı davetlerden çeklerim gelmedi onu biliyom ama

anladımm,inşallah yatar,deli çek olur elimizde :1:

hayır gelmedi, alışveriş eden arkadaşının alışveriş tarihinden sonra, 1 ay geçince gönderiliyormuş..iade edilir filan diye..
trendyol davet mantığı ile aynı

Hatırlayın! Hediye kuponları ve özel fırsatlar dışında davet ettiğiniz her yeni üyenin ilk alışverişinden 20 TL değerinde hediye kuponu kazanacaksınız.

Sitede bu yazıyor..sonuçta bizde kuponla alışveriş yaptığımız için gelmeyebilir diye düşündüğüm için sormak istedim..Bir önceki kargo bedava olduğu gün alışveriş yapanlara sormak lazım..

gelmedi henüz,gelicek dedi arkadaşlar müşteri hizmetlerini aramış daybuy un yatıcak denmiş ,inşallahhhhhh...1 ay geçsin görücez:8:

anladımm,inşallah yatar,deli çek olur elimizde :1:

Ucuza bir sürü ürün aldık zaten bir çekler gelirseee :52:

Bebek Şekercisi (Bebek ekeri, Bebek ekerleri, Bebek ekerlemecisi, bebeksekercisi.net)
Yarışmamıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz.
Kapı süsü hediyemizi kazanan kişi 250.sırada yarışan BURCU EKİCİ dir.
Kendisini tebrik ediyoruz.
Yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı dolayı en kısa zamanda bu tür yarışmalara devam edeceğiz.
Bizi takip etmeye devam edin..

ben görmeden bitmiş bileee

burcu ekici dilerim aramızdandır:kkk:

bberna burda paylaş butonu yok ,yada ben bilemedim,beğen butonu var:13:

nerden paylaşcaz sitedeki ürünleri kızlar:ssz:

Ferroli Türkiye
Ve Kombinizi Renklendirin uygulamamızın sonuçları belli oldu.

Kazanıp kazanmadığınızı görmek için sekmemizde arama bölümüne adınızı ve soyadınızı yazmanız yeterlidir. Katılan herkese teşekkürler.

Sonuçlar için: Ferroli Türkiye - Kombinizi Renklendirin | Facebook

bu arada ben kazanmışım çok sevindim:46:
Bundan bari kazanmışım:1:
kızlar ben estee lauder i yapamadım gizlilik politikası şıkkında sorun defalarca yeniledim denedim olmadı sizde nasıl , katılabilen var mı ?

ben de katılamadım aynı durum oluyor:47:

bebeğime bakım'dan benide aramışlar ama telim kapalıydı ama maille adres doğrulamıştım acaba hediyemi gönderirler mi?

Tekin Acar Cosmetics
FCUK Friction "Tıkla Kazan" uygulamamız tüm hızı ile devam ediyor...Bol şanslar...

Back
X