hemen paylaştım
en çok beğeni yazan yarışmaları sevemiyorum nedense :/
en çok beğeni yazan yarışmaları sevemiyorum nedense :/
bendeee, çünkü insanlar fenaaa destekçi toplamış,rekoru kırmak mümkün bile değil. valla sık sık gördügüm bi kız var 3 bin küsür arkadas begenisi,amannn dedim uzak duruyorum benim cüssem ne yarıscam onlarla
şuana kadar en fazla 819 oy toplayabıldım ve yarışmayı da 4. olup kaybettim :) ondan sonra tövbeliyim :)
son 1 aydır blog kampanyalarına dadandım inşallah bol bol kazanırım :)
bendeee, çünkü insanlar fenaaa destekçi toplamış,rekoru kırmak mümkün bile değil. valla sık sık gördügüm bi kız var 3 bin küsür arkadas begenisi,amannn dedim uzak duruyorum benim cüssem ne yarıscam onlarla
aynen mıllet bırbırnı yıyo cekılısten cıkarsa sansıma hedıyeler yoksa begenılı bı nescafeye bıle 3 kısı bulamadım arkadaslardan =(((
canm senın avon ve corbalar geldı mı corbalar sıraya gore gonderelecektı ama benm avon oldu ıkı hafta gelelı maıl at bence
öyle zaten hayatım şansımıza çıkarsa,yoksa mesleğimiz değilki bu bizim yok canım yaa benim ne avondan ne de çorbalardan ses yok , çorbaları sordum sallamadılar pek sırayla dediler ama benim sıram epeyy geçti.
avona gıcık oldum aslında , mail adreslerinide bilmiyorum yani o kazandıgımı zaman adres teyidi için yolladıkları mail adresleri var,ona mail attım ama cvp falan gelmedi
avon dıger kıremlerde de sorun cıkarmıstı galıba su 3000 tane olanda ama bence gelır canm ben avondan yazın kırem kazanmıstım baya gec gelmıstı benmde bı suru mesaj atmama ragmen evy baby kazandıgım bebek bezını gondermedı sankı zorla kampanya yaptırdık adamlara bıde gecen kervan hedıye cekı verıodu admını cok kaba kovar gıbı seyler yazmıs bana sınır oldum begenmekten vazgectım
evet yaa sanki zorla kampanya yaptırıyoruz,reklam yapmak için ugrasıyorlar katılıyoruz sonra da afra tafra çekiyoruz. başlarım kampanyalarına.gıcık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?