L'Oréal Paris
Jennifer Lopez, True Match fondötenin hangi tonunu kullanıyor? Doğru cevabı bilgi@lorealparisturkiye.com adresine konu bölümüne Facebook yazılı olarak gönderen 10. 20. ve 30. kişiler hediye seti kazanacak! Maile iletişim bilgilerinizi de eklemeyi unutmayın. Bol şans.
L'Oréal Paris
Jennifer Lopez, True Match fondötenin hangi tonunu kullanıyor? Doğru cevabı bilgi@lorealparisturkiye.com adresine konu bölümüne Facebook yazılı olarak gönderen 10. 20. ve 30. kişiler hediye seti kazanacak! Maile iletişim bilgilerinizi de eklemeyi unutmayın. Bol şans.[/QUOTE
Jennifer Lopez, True Match fondötenin N5 Sable Sand rengini kullanıyor
L'Oréal Paris
Jennifer Lopez, True Match fondötenin hangi tonunu kullanıyor? Doğru cevabı bilgi@lorealparisturkiye.com adresine konu bölümüne ‘Facebook’ yazılı olarak gönderen 10. 20. ve 30. kişiler hediye seti kazanacak! Maile iletişim bilgilerinizi de eklemeyi unutmayın. Bol şans.
cevap: Jennifer Lopez, True Match fondötenin N5 Sable Sand rengini kullanıyor
buna gönderdim ama konu ya yarışma yazmıştım ilk ve bilgilerimi yazmamıştım ,sonra güncelledim yeniden gönderdim ..muhtemelen geç kaldım
cevap: Jennifer Lopez, True Match fondötenin N5 Sable Sand rengini kullanıyor insallah dogrudur internetten buldum
bebeğime bakımdan saç kremi ve bebek losyonum geldi...aramamışlardı,kazanamadım sanmıştım...
bide arkadaşlar süperfreshden balık kazanan varmıydı hangi kargoyla geliyor acaba
Ben bi de otomatiğe bağlayıp annemden ananemden falan attım, sonuncuda uyandım iletişim yazdım
bebeğime bakımdan saç kremi ve bebek losyonum geldi...aramamışlardı,kazanamadım sanmıştım...
bide arkadaşlar süperfreshden balık kazanan varmıydı hangi kargoyla geliyor acaba
yanlış hatırlamıyosam yurt içi kargoyla geliyor cnm. bana 2 gün önce geldi.
otomatiğe nasıl bağlıyorsun eneeee
ben elle yazıom anacım ,mıy mıy ancaaa.taslakalara mı kaydetsek ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?