Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

L'Oréal Paris
Jennifer Lopez, True Match fondötenin hangi tonunu kullanıyor? Doğru cevabı bilgi@lorealparisturkiye.com adresine konu bölümüne ‘Facebook’ yazılı olarak gönderen 10. 20. ve 30. kişiler hediye seti kazanacak! Maile iletişim bilgilerinizi de eklemeyi unutmayın. Bol şans.

L'Oréal Paris
Jennifer Lopez, True Match fondötenin hangi tonunu kullanıyor? Doğru cevabı bilgi@lorealparisturkiye.com adresine konu bölümüne ‘Facebook’ yazılı olarak gönderen 10. 20. ve 30. kişiler hediye seti kazanacak! Maile iletişim bilgilerinizi de eklemeyi unutmayın. Bol şans.

buna gönderdim ama konu ya yarışma yazmıştım ilk ve bilgilerimi yazmamıştım ,sonra güncelledim yeniden gönderdim ..muhtemelen geç kaldım :24:

L'Oréal Paris
Jennifer Lopez, True Match fondötenin hangi tonunu kullanıyor? Doğru cevabı bilgi@lorealparisturkiye.com adresine konu bölümüne ‘Facebook’ yazılı olarak gönderen 10. 20. ve 30. kişiler hediye seti kazanacak! Maile iletişim bilgilerinizi de eklemeyi unutmayın. Bol şans.[/QUOTE
Jennifer Lopez, True Match fondötenin N5 Sable Sand rengini kullanıyor

fotografium.com
Canon EOS 600D Çekilişi Sonuçları Kazananlar Listesi:

Canon 600D: misa (Esra ÖNCÜ)
Manfrotto 055XProb: Göktuğ Dobrucalı
Kata 123GO Çanta: Yağmurun Modası

L'Oréal Paris

cevap: Jennifer Lopez, True Match fondötenin N5 Sable Sand rengini kullanıyor

cevap: Jennifer Lopez, True Match fondötenin N5 Sable Sand rengini kullanıyor insallah dogrudur internetten buldum

L'Oréal Paris

cevap: Jennifer Lopez, True Match fondötenin N5 Sable Sand rengini kullanıyor

ayyy görmemisim :37:

bebeğime bakımdan saç kremi ve bebek losyonum geldi...aramamışlardı,kazanamadım sanmıştım...

bide arkadaşlar süperfreshden balık kazanan varmıydı hangi kargoyla geliyor acaba

cevap: Jennifer Lopez, True Match fondötenin N5 Sable Sand rengini kullanıyor insallah dogrudur internetten buldum

bende bunu yazım aynen cnm hadi hayırlşısı bu arada gül mahmut bizden mİ:23:
bebeğime bakımdan saç kremi ve bebek losyonum geldi...aramamışlardı,kazanamadım sanmıştım...

bide arkadaşlar süperfreshden balık kazanan varmıydı hangi kargoyla geliyor acaba

aaaa bebeğim bakımdan mı onlar ben organik çelebi sandımdı:27:

banada aynıları geldi cnm daha bugün

rexonayı eleştirmiştim yorumumu silip beni sayfadan atmışlar bedava reklam yaptırıyorlar sonrada bize dilenci muamelesi yapıyorlar farkında değiller bizim onlara değil onların bize ihtiyacı var ayrıca bu kadar tahammülsüz firmalar kampanya yapmamalı bence :47::47::47::47:

Pı Nar
Pınıgo kampanyamız sona erdi 124 katılımdı kazanan sayılar 2 ve 10 cıktı kısmet :) Burcu Taşçı Kartal ve Zeynep Çalışkan.Tebrikler! Burcu hanım 24 parca saklama kabı Zeynep hanım Pedikür seti kazandı eğer aralarında isterlerse hediyeleri de değişebilirler adres bılgılerınızı beklıyorum.

Tebrikler :16:

yanlış hatırlamıyosam yurt içi kargoyla geliyor cnm. bana 2 gün önce geldi.:34:

ben çıkıyom yemek yapıcam ,loreal i olurda tuturduysam haber edin kızlar bana,kafam bi dünyaa:7: bol şans hepimizee:16:

otomatiğe nasıl bağlıyorsun eneeee:3:

ben elle yazıom anacım ,mıy mıy ancaaa.taslakalara mı kaydetsek ne :27:

gönderilenlere girip sayfayı açık bırakıyorum, ikinci sayfadan tekrar giriş yapıyorum; kopyala yapıştır. 3 tane yolladım ama muhtemelen biri geçerli sayılacak, onda da geciktiğim için kazanamam :5:

Back
X