Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Renault Türkiye
‎8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tüm kadınların hoşuna gidecek çok özel bir aktivitemiz var. Bu özel günde sizleri de etkinliğimize bekliyoruz! :)

Hobby Home Collection
Sayfayı beğenin, Her Hafta Bir Nevresim yarışmamıza katılıp birbirinden şık nevresim takımlarımızdan kazanma şansı yakalayın…

Hediyeli Soru Kazanan Listesi 05/03/2012
5 Mart 2012 Pazartesi, 20:17 · tarihinde Ülker Ducros tarafından eklendi

"Piper nigrum bitkisinin meyveleri tam olgunlaşmadan toplanıp kurutulursa __________ olgunlaştıktan sonra toplanıp işlenince __________ elde edilir" cümlesindeki boşlukları "Karabiber / beyazbiber" olarak doğru tamamlayan şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:

1- Ayşegül Bozkurt Baltacı

2- Ayşegül Akbulut

3- Ceren Seyyatoğlu

4- Ceylan Tiftik

5- Elif Özel

6- Fatih Asma

7- Hatice Marlalı

8- İnci Tanlak

9- İnci Özkul

10- Kubilay Nurlu

11- Manolya Gülay

12- Mehtap Alim Kavlak

13- Melek Niyaz

14- Murat Sürel

15- Nurgül Başkurt Sert

16- Ömer Dilek

17- Özlem Elmacıgil

18- Sema Yıldırım

19- Senem Demir

20- Süheyla Baloğlu

Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.

Kazanmışım

listedeki kişi bensem eğer mailime bakcam isteyene verebilirim hakkımı
3ü 1 aradaların 1 paketi geldi bakalım diğer paket gelcekmi
eticin oyuncağı,benimolar ve maggi ortada yok halaa
zip dağıtımın nosunu bilen var mı yarın arasam
birde eticin de ziple geliyordu değil mi bayanlar?

Şu Gizem Güler kimse onun şansını istiyorum ben, ödül falan değil. Her yerdee kazanıyor yaa:)

kızlar yaa şu Selva makarnanın tahmin sorusunu bulabilmek için tam 6 market gezdim ama 1 markette bile Selva makarna yoktu :2: yarın bi markete daha bakıcam umarım onda vardır. Allahım işi gücü bıraktım nelerle uğraşıyorum bu yarışma sevdaları beni başka bi boyuta taşıdı

ben isterimmm

hediyesi neyki tatlımm.. ben kazanamamışım yine

ben alabilirim canım kimseye vermediysen

iyide neden başkasına veriyorsun ki hakkını sizin evde pirinç bulgur,fasulye yenmiyormu. adamlar sana 30 tl lik çekin kodunu veriyo. online olarak internet sayfasından siparişlerini veriyorsun. kargo yok bişey yok

iyide neden başkasına veriyorsun ki hakkını sizin evde pirinç bulgur,fasulye yenmiyormu. adamlar sana 30 tl lik çekin kodunu veriyo. online olarak internet sayfasından siparişlerini veriyorsun. kargo yok bişey yok

yenmez mi organik hemde memleketten geliyor
30 tl lik alışveriş yapmak gerekiyor ihtiyacım yok o yüzden demiştim..

kızlar baktım ama ad soyad benzerliği sanırım mail yok çünkü ortada..

kızlarr bende de markabebe den % 50indirim kodu var. mailime kodu göndermişler ama sistem kabul etmiyor iyice netleşsin isteyen olursa verebilirim aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…