ben kazandım bir kısmı geçen hafta geldi gelmeyen kısım için bekliyorum galiba iş adresime kazandım
afiyet olsun koci; gelsin bizde icelimde bari araba cikarmi ruyasina yatariz
o 1onceki yaismanin cevabiydi yeniden katil istersen yenilendi sorular
gelsinde yiyinn vallaaevt cnm baktımda değişmişş şuu soslu cevap hangisi peki portakal mı karamel mii?:44:
karamel yaptim ben
sonra mail geldi demıştın ya o yuzden sordum ben çıkmak zorunda kalmıştım olup bıtenden haberım yok yorumlar falan sılınmış
selam kızlar bana cumartesi zip dağıtımdan benimolar geldi biri bana biri eşime. gelmeyenler meraklanmasın geliyor
adam bi de geçen gün de geldi kadresinizi bulamadı kde bizim bina adı yazmıyor bulamıyorlar ne getirdiniz dedim bilmiyorum abla dedi:) etiden mi dedim evet dedi sanırım benim cin oyuncağı uçup gitmiş eğer geri göndermedilerse ben onu size getiririm dedi ben de çocuk heveslendi dedim:)
yani sözün özü gelmiş gitmiş olabilirrrrr
kızlar
1- facede adil ışık bi kampanya başlatmış kadın idolünüz kim diye soruyor en çok like alana ödül var kazanma şansımız az da olsa ben şansımızı deneyelim derim...
2- facede fashionshoes ta çekiliş var bakmak lazım
3- poloclub ankara beğen paylaş kazan
4- Dünya POP Müziğinin Kralı MICHAEL JACKSON 'IN arşivinizde olması gereken Thriller, Smooth Criminal, Billie Jean, Black or White gibi Hit olmuş efsane şarkıları içeren, Sony Music etiketiyle oluşturulmuş Kıng Of Pop albümünü kazanmak için SaSu 'yu beğenin, aşağıdaki paylaşın, kazanma şansınızı arttırın!!
SaSu, Sanata Saygı!!!
SaSu | Facebook
5-Vichy Turkiye ‏ @VichyTurkiye Reply Retweet Favorite · Open
dünya kadınlar gününde takipçilerimize güzel bir surpriz hazırlıyoruz #kadinlargunu takipte kalın
https://twitter.com/#!/VichyTurkiye
6- bebek.com milupa devam sütü hediyeli anket var
kızlar bana henkel den kargo gelmiş ama yoktum ,ne olabilir? pritt den kazanmıştım o mu ki?
Duru duş jeli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?