Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçekler Tarot Açıyor'da falına bakarak gelecekten tüyolar alan kullanıcılarımız arasından yaptığımız çekilişle bizden Tarot destesi ve 1 adet Rinso sıvı kazanan talihlilerimizi kutluyoruz :)
Tuba Nur
Aynur Akdemir
Emine Ener
Bezami Arı
Nur Güzeldal
rinso kazananları
Çiçekler Tarot Açıyor'da falına bakarak gelecekten tüyolar alan kullanıcılarımız arasından yaptığımız çekilişle bizden Tarot destesi ve 1 adet Rinso sıvı kazanan talihlilerimizi kutluyoruz :)
Tuba Nur
Aynur Akdemir
Emine Ener
Bezami Arı
Nur Güzeldal
rinso kazananları
Pritt "Göster Kendini!" uygulaması kazanan isimleri belli oldu!
Erdal Kahraman
Muhittin Muhoo
Hakan Kaan
Fidan Dizarder
Ali Çin
Kadir Dinçer
Ayşe Karakulluk
Murat Özen
Aybüke Caner
Sebnem Avci
Emine Kılıç
Zelal Eşyk
Sabriye Kuloğlu
Ada Esen
Sultan Aydoğan
Deniz Demir
Aslı Çakmak
Ayşe Yersiz
Meryem Korkmaz
Yalçın Çelik
Abdulkadir Özel
Sevda Kıran
Ahmet Kahan Ceylan
Ayhan Kaya
Efe Poyraz
Elif Arslan
Mert Kayalı
Tebrik ederiz
havlu terlik kupa bardakmış hediyesi
ben daha önce kazanmıştım bardak çerez kasesi ve mause ped gelmişti.Harikaydı.Bardağı hala kullanıyorum kalın olduğundan 75 adet gelennazar:) nescafemi soğutmuyo hemencicik
![]()
organikcelebi bana mail atmış
Sitemizde bulunan Yasal Uyarı bölümünü okumanızı rica ederiz.
Saygılarımızla,
organikcelebi.com | Ana Sayfa
kısaca kazanamadınız demeye çelışıyo sanırım hadi ben kazanamadım ya diğer katılanlar,hiçbirimiz mi azanamadık?
kızlar şimdi organıcum şampuan ve gunes kremı geldı
bunlar yetıskınler ıcındı dımııı:26::26::26:
şuan elimde girilmemiş kod yok, ama çıkanlardan ikisini gönderirim sana özel mesajla :114:
olursa yollarsan memnun olurummmmmmmmmmmm
trendyol hadiseyle ilgili yarışması yarın başlıyo, bugün ne yazıyoruz ki? ne kaçırdım :26::26:
kırmızı kasaya trendyol için tekrar stok yüklenmiş hatunlar, şuan stok durumu:1304 ad.
benim gibi bekleyenlere müjde :))
kızlar doritosta twitterda belirlenen adrese cevabı yolluycakmışız ama ben twitter kullanmayı beceremiyorum
koras nereye giriyorduk şifreleri
birde bitmiş nescafe paketlerinide biriktirmek gerekiyor mu?
fiş yok ya hani faceden kazandıgımız için..
marketten 7 li yada 15 li nescafe alacaksın.Ne olur ne olmaz fiş ibrazı diyolar.Ambalajıda biriktiriyosn tabi kazandığın zaman ibraz etmek için.
http://www.nescafe.com.tr/kampanya/ buraya giriyosn şifreleri![]()
Twitterda
Huysuz Virjin #Doritosakademi
yazıp gönderin