al bendende o kadr
şimdi yazar bilen kızlar bize![]()
Sizin yazdığınızı grmeden yazdım valla

Sadece yukarda yazdığımı kopayalayıp yapıştırın tweet olarak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
al bendende o kadr
şimdi yazar bilen kızlar bize![]()
doritos akademi sayfasını bulun ve sol da tweetle olan kutunun içine yazın cemilenin dediğini hiç bilmeyenler...
hoş bende yeniöğreniyorum![]()
Hayır canımm öyle yaparsanız mention atmış oluyosunuz, özellikle belirttiler mention olmayacak. Sadece yukarda yazdığım cümle olacak yani @DoritosAkademi olmayacak tweette; #DoritosAkademi olacak![]()
Nescafe şifrelerinin bazılarını gönderdim ama aklıma bişey takıldı:44:
Aldığımız fişte ürün kodu gibi bişey var, kazandığımız nescafe lerin
kodundan farklı doğal olarak. Kazanırsak bile hediyeyi vermezler ki:26:
Daha fazla uğraşmicam neskayfeyle sıktı![]()
Nescafe şifrelerinin bazılarını gönderdim ama aklıma bişey takıldı:44:
Aldığımız fişte ürün kodu gibi bişey var, kazandığımız nescafe lerin
kodundan farklı doğal olarak. Kazanırsak bile hediyeyi vermezler ki:26:
Daha fazla uğraşmicam neskayfeyle sıktı![]()
daybuyday.com
Tüm kadın üyelerimizin hesabına yüklenecek 10TL'lik hediye çeklerini istediğiniz üründe kullanabilirsiniz. Üstelik hiç bir sepet sınırı yok! 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun:)
bide kargoda bedava olsaydı tadından yenmezdi![]()
bende giriyorum şifreleri ama dün girdiğim şifreleri vs attım ,fişi kimbilir nerde, sanırım boşa kürek sallıyorum bende...dıdının dıdısını isterler kesin![]()
O KODA KADAR BAKACAKLARINI SANMIYORUM![]()
bende giriyorum şifreleri ama dün girdiğim şifreleri vs attım ,fişi kimbilir nerde, sanırım boşa kürek sallıyorum bende...dıdının dıdısını isterler kesin![]()
aaaa çok sevindim ama fikirsensin den edindidiğimiz 10 tl ile birleşiyor mu acaba kızlar var mı bilgisi olan? umarım öyledir![]()
mail mi gelmiş canım nerden biliyosun bana gelmemiş de..daybuyday.com
Tüm kadın üyelerimizin hesabına yüklenecek 10TL'lik hediye çeklerini istediğiniz üründe kullanabilirsiniz. Üstelik hiç bir sepet sınırı yok! 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun:)
daybuyday.com
hiç bi fikrim yok canım keşke birleşse yarın denersen haber verirmisin birleşiyorsa ona göre üye olalım şu fikir şeysine malum iki saat sürüyo o anketler boşa uğraşmayalım
mail mi gelmiş canım nerden biliyosun bana gelmemiş de..
mail mi gelmiş canım nerden biliyosun bana gelmemiş de..
olur siprişedecek bişi kestirisem durumdan haberdar ederim tabii![]()