Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

doritos akademi sayfasını bulun ve sol da tweetle olan kutunun içine yazın cemilenin dediğini hiç bilmeyenler...
hoş bende yeniöğreniyorum :9:

Hayır canımm öyle yaparsanız mention atmış oluyosunuz, özellikle belirttiler mention olmayacak. Sadece yukarda yazdığım cümle olacak yani @DoritosAkademi olmayacak tweette; #DoritosAkademi olacak :34:

Nescafe şifrelerinin bazılarını gönderdim ama aklıma bişey takıldı:44:
Aldığımız fişte ürün kodu gibi bişey var, kazandığımız nescafe lerin
kodundan farklı doğal olarak. Kazanırsak bile hediyeyi vermezler ki:26:

Daha fazla uğraşmicam neskayfeyle sıktı:19:

O KODA KADAR BAKACAKLARINI SANMIYORUM:ssz:

daybuyday.com
Tüm kadın üyelerimizin hesabına yüklenecek 10TL'lik hediye çeklerini istediğiniz üründe kullanabilirsiniz. Üstelik hiç bir sepet sınırı yok! 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun:)

bide kargoda bedava olsaydı tadından yenmezdi :9::9:

bende giriyorum şifreleri ama dün girdiğim şifreleri vs attım ,fişi kimbilir nerde, sanırım boşa kürek sallıyorum bende...dıdının dıdısını isterler kesin :19:

daybuyday.com
Tüm kadın üyelerimizin hesabına yüklenecek 10TL'lik hediye çeklerini istediğiniz üründe kullanabilirsiniz. Üstelik hiç bir sepet sınırı yok! 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun:)

aaaa çok sevindim ama fikirsensin den edindidiğimiz 10 tl ile birleşiyor mu acaba kızlar var mı bilgisi olan? umarım öyledir:31:

bende giriyorum şifreleri ama dün girdiğim şifreleri vs attım ,fişi kimbilir nerde, sanırım boşa kürek sallıyorum bende...dıdının dıdısını isterler kesin :19:

Ya çok saçma sanki çaldık marketlerdn kahveleri fişi nereden bulacaz kayıp oluyo gidiyo:47::47::47:.

O KODA KADAR BAKACAKLARINI SANMIYORUM:ssz:

Hediyeleri vermemeye bahane arıyorlar zaten herşeyi incelelerler:50: Ben de bi dünya şifre gönderdim ama boşa gitcek sanırım

aaaa çok sevindim ama fikirsensin den edindidiğimiz 10 tl ile birleşiyor mu acaba kızlar var mı bilgisi olan? umarım öyledir:31:

hiç bi fikrim yok canım keşke birleşse yarın denersen haber verirmisin birleşiyorsa ona göre üye olalım şu fikir şeysine malum iki saat sürüyo o anketler boşa uğraşmayalım

daybuyday.com

mail mi gelmiş canım nerden biliyosun bana gelmemiş de..

daybuyday.com

:30::30:neden kargo yok ya:50::50::43:

hiç bi fikrim yok canım keşke birleşse yarın denersen haber verirmisin birleşiyorsa ona göre üye olalım şu fikir şeysine malum iki saat sürüyo o anketler boşa uğraşmayalım

olur siprişedecek bişi kestirisem durumdan haberdar ederim tabii:34:

daybuyday çekleri bu gece yüklenecekmiş
ben fikirmetre ve vodafone çekini birleştirmek istedim olmadı inşallah bu çekle birleştirilebilir

Son düzenleme:
Back
X