kimseye vermediysen ben alabilirmiyilimango kargo çekini
kimseye vermediysen ben alabilirmiyim
Asya ,Gözünaydın facenin açılmasına sevindim.
canım ya süresi bitti
Eki Görüntüle 364590 Eki Görüntüle 364585
merhaba arkadaşlar günaydın..bende kendi adıma ve eşim adına üye olmuştum hero baby ye ve numune istemiştim..1 haftaya kalmadı bugün evime geldi ve taze taze göstermek istedim sizlere.:)))
bebişim yok ama çalışmalardayız,stok yapayım bari:)))
afiyetle yesin bebiş.nerden üye oldun bende isteyeyim bari nasıl olsa bende alıştım artık beleşe:))))))))))
merhaba arkadaşlar günaydın..bende kendi adıma ve eşim adına üye olmuştum hero baby ye ve numune istemiştim..1 haftaya kalmadı bugün evime geldi ve taze taze göstermek istedim sizlere.:)))
bu hangi kargoyla geldi canım bende istemiştim çok oldu
sağol cnm inşlh bebişim olurda yediririm..:))
sitesinden üye oldum cnm ..üye olurken altta numune istiyorum kısmını işaretle o zaman geliyor..:)
annemede deneme için üye olmuştum onada gitmiş az önce arıyor yoksaaa hamilemisin yawrum diye:))
Bilen yok mu veet sepetinin içeriğini
ay sen çok yaşa güldürdün beni.allah sanada nasip etsin:)))))))
bende bebe bisküvisine bayılırım bende istim bari
Kızlar günaydın veette adım var kazanmışım:) Kadınlar gününde bişi kazanamadım diyordum sevindirik oldum:) Veet hediye sepeti kazanan var mı burda içinde neler var acaba merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?