Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Közen Bijuteri

‎31.03.2012 cumartesi günü yapılacak cekilişle bir kişiye ücretsiz hediye gönderilecektir kargo bedeli kazanan talihliye ait olacaktır. basarılar. sayfamızı Beğenmek ve paylaşmak yeterlidir.

günaydın kızlaarr bende dük kravattan kravat kazanmışım, pek kravat takma alışkanlığım yok artık hediye ederim abime yada babama, kadınlar günü dedik ama erkek için kazandık şansa bak

merhaba arkadaşlar günaydın..bende kendi adıma ve eşim adına üye olmuştum hero baby ye ve numune istemiştim..1 haftaya kalmadı bugün evime geldi ve taze taze göstermek istedim sizlere.:)))
bebişim yok ama çalışmalardayız,stok yapayım bari:)))

Güzel Bir Hafta Sonunuz Olsun
Cebiniz Parayla Dolsun.
Kalbinizde Sevgi Hoşgörü ,Bedeninizde Sağlık,
Yüreğinizde Aşk Olsun...

Sizlerle paylaşmak istedim.

afiyetle yesin bebiş.nerden üye oldun bende isteyeyim bari nasıl olsa bende alıştım artık beleşe:))))))))))

afiyetle yesin bebiş.nerden üye oldun bende isteyeyim bari nasıl olsa bende alıştım artık beleşe:))))))))))

sağol cnm inşlh bebişim olurda yediririm..:))
sitesinden üye oldum cnm ..üye olurken altta numune istiyorum kısmını işaretle o zaman geliyor..:)
annemede deneme için üye olmuştum onada gitmiş az önce arıyor yoksaaa hamilemisin yawrum diye:))

bu hangi kargoyla geldi canım bende istemiştim çok oldu

MNG ile cnm..annemede öyle gitmiş..eve kadar getiriyorlar kargo bedeli yok..
yalnız mail geliyor ilk önce onaylandığına dair..
mailini bi kontrol et istersen cnm

ay sen çok yaşa güldürdün beni.allah sanada nasip etsin:)))))))

Bilen yok mu veet sepetinin içeriğini

ben teeeeeee ilk haftasında kazanmıştım
1 adet tüy dökücü sprey
1 adet yüz için ağda bantı
1 adet bikini bölgesi için ağda bandı
2 farklı tüy dökücü tüp

ama sepet içinde gelmiyor hayal kırıklığına uğrama benim gibi.Karton çanta içinde geliyor tabi kargo poşeti içinde.İçinde ne olduğu gözükmüyor

bende bebe bisküvisine bayılırım bende istim bari

aynen,eşimde evde diyorki bisküvileri yiyelim çocukluğumuzu hatırlarız diyor,bende çayımızı demledim çaya batıra batıra yicez:))
ben ortaokulda bile sütle yerdim düşünün çok severim bebe bisküvisini..bazende kaseye bisküvileri doldurup üzerine şekerli süt dökerdik ayy gençliğim aklıma geldii dermişimmm:)))

Kızlar günaydın veette adım var kazanmışım:) Kadınlar gününde bişi kazanamadım diyordum sevindirik oldum:) Veet hediye sepeti kazanan var mı burda içinde neler var acaba merak ediyorum

var canım SEPET yok ümitlenme sepetiz geldi
4 parça ürün var
1 tüy dökücü krem
sir ağda bandı 12 adet
yüz ağda bandı 20 tane
koltukaltı bandı ... 16 tane

bana böyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…