2 sinide üye oldum ama hero ve milupa da nasıl gönderiyor ,göremedim canım y a:s
benimolarrım hala gelmedi.bende zip dağıtımı aradım amam adamlar bugün çalışmıyorlarmış. pazartesi arayın dediler.
sanki işlerini çok doğru yapıyorlarda bide cumartesi tatil yapıyorlar.
benim gibi benimoları gelmeyenler varmı aramızda
2 sinide üye oldum ama hero ve milupa da nasıl gönderiyor ,göremedim canım y a:s
benimolarrım hala gelmedi.bende zip dağıtımı aradım amam adamlar bugün çalışmıyorlarmış. pazartesi arayın dediler.
benim gibi benimoları gelmeyenler varmı aramızda
benim gibi benimoları gelmeyenler varmı aramızda[/QUOTE
benimde gelmedi eti cin oyuncağımı bilmem kime teslim etmişler.yalan yani.bende benimolar için aradım en son dündü dağıtım.kıza dedim ki gelmeyecek neden böyle yapıyorsunuz diye akşama kadar gelmezse arayın dağıtım devam ediyor dedi.şimdi pazartesi arayıp ağzıma geleni söyleyecem 3 paketten hiç biri gelmedi.üstüne yattılar yine
aynen bide benimkiler kutu içindede gelmedi poşete koymşlar ezilmiş yırtılmış hatta krem olan spatula sebebiyle delinme kıvamına gelmişti ben 14 şubat zamanında kazandım umarım seninkileri daha özenli gönderirler
kızlar çok üzgünüüümm yaaakargocu geldi lancomedan serum kazanmıştım onu getirmiş. içini açtım bi baktımki kırılmış ve bütün serum paketin içine dökülmüş paket ıslanmış kopmuş falan napıcam ben şimdi yaaa sayfasına yazdım acaba tekrar gönderirler mi burda suç kimin hiç başıma böle bişey gelmemişti çok üzgünüüümm
milupa bana 6. ayda geldi canım üye oluyorsun onlar yolluyor zaten.hero babye de üye ol kendileri yolluyor ama 1 ayda anca gelmişti benimki..hero baby çok cömert bi sürü sey yollamışlardı..milupa biraz cimri ama indirim kuponları güzel..bide arı memek maması da numune istersen yolluyor
banada biraz önce geldi kargo poşeti yırtılmıştı biraz.kargocu,bi açıp bakın istersenız dedi. açtım baktım bişey yoktu..
zarfın içinde değil kargo poşetindeydı ama nedense.
resmını çekip göndersene cnm lancome sayfasına:S
bugün kargo günüm heralde.şimdi de denedim biliyorumdan 4 tane fairy platinum bulaşık makinesi tableti geldiEki Görüntüle 364859 Eki Görüntüle 364860
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?