Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

2 sinide üye oldum ama hero ve milupa da nasıl gönderiyor ,göremedim canım y a:s

milupa bana 6. ayda geldi canım üye oluyorsun onlar yolluyor zaten.hero babye de üye ol kendileri yolluyor ama 1 ayda anca gelmişti benimki..hero baby çok cömert bi sürü sey yollamışlardı..milupa biraz cimri ama indirim kuponları güzel..bide arı memek maması da numune istersen yolluyor

benimolarrım hala gelmedi.bende zip dağıtımı aradım amam adamlar bugün çalışmıyorlarmış. pazartesi arayın dediler.
sanki işlerini çok doğru yapıyorlarda bide cumartesi tatil yapıyorlar.
benim gibi benimoları gelmeyenler varmı aramızda

benimde gelmedi hala 9 marta kadar bekleyin gelecek dediler gelmedi

2 sinide üye oldum ama hero ve milupa da nasıl gönderiyor ,göremedim canım y a:s

çok net hatırlamıyorum..gecen yıl üye olmuştum..birinde hangisiydi hatırlamıyorum numunede istiyorum vardı formda..hemen gelmiyo zaten sen nezaman üye oldun?birkaç ay geçmişşti...

ben 2 paket kazanmıştım benim o.biri geldi birisi hala ortada yok....

benimolarrım hala gelmedi.bende zip dağıtımı aradım amam adamlar bugün çalışmıyorlarmış. pazartesi arayın dediler.
sanki işlerini çok doğru yapıyorlarda bide cumartesi tatil yapıyorlar.
benim gibi benimoları gelmeyenler varmı aramızda

Son düzenleme:

Sağol canım inş.
Hangi kargoyla geliyor peki, bir de ne zaman gönderileceğini yazmamışlar... seninki ne kadar süre de geldi:26:

kızlar çok üzgünüüümm yaaa kargocu geldi lancomedan serum kazanmıştım onu getirmiş. içini açtım bi baktımki kırılmış ve bütün serum paketin içine dökülmüş paket ıslanmış kopmuş falan napıcam ben şimdi yaaa sayfasına yazdım acaba tekrar gönderirler mi burda suç kimin hiç başıma böle bişey gelmemişti çok üzgünüüümm

banada biraz önce geldi kargo poşeti yırtılmıştı biraz.kargocu,bi açıp bakın istersenız dedi. açtım baktım bişey yoktu..
zarfın içinde değil kargo poşetindeydı ama nedense.
resmını çekip göndersene cnm lancome sayfasına:S

çok teşekkür ederim paylaşım için :)

bugün kargo günüm heralde.şimdi de denedim biliyorumdan 4 tane fairy platinum bulaşık makinesi tableti geldi

lancome un duvarı kapalı. akşam çekip mail atıcam. sayfasına yazdım ve ayrıca durumu anlatan mail attım bakalım dönücekler mi. benimkide zarfın dışındaydı, aslında üzerine kırılacak die bi not düşmeleri gerekmiyor mu sonuçta cam şişe, poff bütün moralim altüst oldu

aranıza yeni katıldım ve tam konunun içine düştüm sanırım :))
son bi kaç aydır baya şanslıyım
ayakkabı tartı ve hediye çeki kazandıdm:))
yarışmalara taktım bu aralar anlayaccağınız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…