Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

inş. canım bugün kazanalım yarışma bitmeden bizimde glissimiz olsun

madem son günmüş biz de katılalım bari. Gerçi gliss sevmem ama çıkarsa da hayır demem
Ben de dün lancome 7ml numunelerini aldım katılmayanlar için hala devam ediyor mu bilmiyorum tekrar hatırlatayım facebook lancome sitesindeki formu dolduruyorsunuz.

ben çok severim gliss...saçım çok uzun olduğu için gliss saç spreyi olmadan saçım taranmıyo.tamda spreyim bitmek üzere.kazanmak istiyorummm yaaa.ne kadar şansıızm günlerdir kazanamıyorum.
8x4 ü bile kazanamadımmm

ya ben şampuanını kullandım ama pek memnun kalmadım o yüzden beğenmedim

şu 3vakit hikayesi ne güzelde bi dilekmişş inşşşş,ptesiyede girmş bulunmaktayız nslsa ilk günden ptesi sendromu yaratmasınlar bizde
fmde gelişmiş boş durmuyo neden kampanya yapılan tarihler uzun süreli anlaşılıyo,demekki kkdan,bizim topikten ayrılamıyoooo

ecimen erkek bakım etim geldi sonunda kızlar süper parfüm deo aftershave ve traş köpügü kokuları da mükemmel eci gene kampanya yapcak takipte kalın derim ürünü gelenler gülegüle kullanın

günaydın kızlar kendimi bu topikten alıkoyamıyorum huggss geldi 8 tane bez ayrıca 2. kez babystar bez yollamış.
Dalin'den bebek deterjanı kazanan 10 talihli Bebek.com üyesi belirlendi. Kazananlarla Bebek.com yetkilileri tarafından irtibata geçilecek olup hediyeleri kargo aracılığıyla gönderilecektir.

Kazananlar

Esra Toydemir Kormaz
Melek Kalkan
Yusuf Atakan Baltrak
Berna Kırkan
Nuray Adıyıl Hopalı
Seyran Ökten
Mine Uçar
Banu Durur
Erkan Ceylan
Hüsniye Önder
belki paylaşan olmuştur yinede yazdım kazanan varmı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…