Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eros Pırlanta'dan Nişanlanacaklara, Evleneceklere Müjde ! Tüm Alışverişlerinizde alt limit olmaksızın kullanabileceğiniz .100 TL İndirim Kuponu hediye !

ErosPirlanta.com üzerinden yapacağınız alışverişlerde 100 TL indirim hakkınızı istediğiniz alışverişinizde kullanabilirsiniz. Kuponunuza sahip olabilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ediniz.

· Öncelikle sitemize Hemen üye olunuz .
· Üyelik işlemini tamamladıktan sonra, Adınızı ve Soyadınızı içerin bir epostayı info@erospirlanta.com adresine gönderiniz. Kupon kodunuz mail adresinize kısa süre içerisinde gönderilecektir.
· Artık indirimli alışverişe hazırsınız. Tek yapmanız gereken beğendiğiniz ürünü satın alırken aşağıdaki sayfada anlatıldığı şekilde ödeme sayfasında kupon numaranızı girmek.

Nasıl Yararlanırım

Her alışverişinizde 1 Kupon kullanabilirsiniz.
Kuponlar birleştirilememektedir.
Tüm Türkiye'ye kargo ücretsizdir.
Eros Pırlanta'nın tüm ürünleri sertifikalıdır.
Eros Pırlanta üzerinden yapacağınız alışveriş sonrası kupon kodunuzu ödeme ekranından girebilirsiniz.
İletişim için: 0 212 252 93 63 - 64

Eros Prlanta | Tekta, Yzk, Kolye, Kpe, Alyans|Evleneceklere Mjdeee 100 TL indirim eki !

kolay gelsin kızlar... ellleriiim bomboşşşş hala :))) bu hafta ümitliyim bişiy çıkacak hissediyorummm :)))

Ülker 1 milyon kampanyası Krispi kazananları

Ahmet Mutanoğlu
Burak Azman
Deniz Yılmaz
Enes Uzuner
Mustafa Mudu
Mustafa Topbaş
Orkun Taşkaya
Pelin Çetinkaya
Sukran Durgutluoğlu
Yeliz Tarhan

Ülker bütün ürünler için ayrı ayrı çekiliş yapacak.
Keşke her ürünün olduğu karışık paket yapıp onun çekilişini yapsalardı..

huggies ten bebek bezlerim geldi.2 paket 8 li göndermişler soğolsunlar.
hastane için iyi olacak bunlar.

dr beckman renk koruyucu mendil numune geldi. 10 tane koymuşlar içine hem de içinde migros ve tansaşta kullanılacak %25 indirim kuponu koymuşlar

Kızlar kardeşimin facedeki arkadaşları 250 yi geçti. Cafe crown kazanmak için ne yapıyorduk?:26:

kolestondan köpük boyam geldi kıslarrr.....denedim biliyorumdan...

Ya lütfen bana da cevap verin:84:

Cafe crown kampanyası devam ediyor mu nasıl başvuruyoruz?

benim gibi rexonası gelmeyen var mı??

canım benimde rexona gelmedi ya

bundan ısteyen oldu mu nasıl kıtap

canım ben annelik akademesinin kitabını istedim bebeğim olanı istemiştim çok güzel normalde 18,95 tl fiyatı sadece kargo ödüyorsun hatta ben sonra sabiha paktunannı diğer kitaplarını da satın aldım harika bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…