Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tesekkür ederim tatlım :38: onada tebriklerr :16: bu arada eltim diyince bende bugün rüyamda kendi eltimi görmüştüm :27: sen öle yazınca geldi aklıma :1:

tesekkürler bebetomm :38:

tebrıkler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
detttole maıl falan atmıcaz demı ?
bnde hıjyen setı kazanmıstım

‎1.Derya Akgün
Dettol Hijyen Seti
2.Satı Sultan Öndeş
Dettol Hijyen Seti
3.Zehra Damat
Dettol Hijyen Seti
4.Burcu Kavak
Dettol Hijyen Seti
5.Zübeyde Yakın
Dettol Hijyen Seti
6.Hanife Demirtaş
Electrolux Mikser
7.Melike Avcı
Electrolux Mikser
8.Gonca Aslan
Electrolux Mikser

merhaba kızlarrr dettolden mikser kazanmışım çok şaşkınımm çünkü aylardır katılıyodum ve bi hijyen seti bile kazanamıyodum moralimde kötüydü az da olsa iyi geldi vallaaaaa :43: :52: :53: ssz :37: :16:

ay çok sevindim kuzummm tebriklerrrrrrrrrr:52::38::38::38:

bırak kuru kuru tşk etmeyi :25: yolla bebeğini iki dakka bakayımda sende tüm kk ya iyi bişi yap mikserinle de yiyek :56:

ahhh teyzesiiii emir kaan'ım 2 gündür çok hastaaa ateşi çıkıyor burnu tıkalı ve siddetli öksürük dişleri cıkıyor daha yeni o yüzden bu acıları cekiyoruz :5: şimdi uyuyo bakalım umarım acilen iyileşir inanınki gurbetteyim tek basıma bu bebege bakmak çok zor bi iş eşimde 12-36 çalışıyor poliss yogun dogal olarak allah yardımcım olsun :ssz:

çekiliş falan yok burda ama çok değişik bir format bu kızlar bilmiyorum paylaşıldımı ama İVANA SERT ve ekibi yeni bir site açmış sadece ayakkabı üzerine sizin stiliniz belirleyecek bir kaç soruyla size uygun bir liste hazırlıyorlar listede 5 ayakkabı modeli yolluyorlar ertesi gün mailinize bu ayakkabı modellerini mail atıyorlar ve fiyatlarıda çok uygun bana geldi ve bir dene aldım ben 79.90 ama çok tarz bişey deneyin derim almasanızda tarzınıza uygun ayakkabı modellerini görürsünüz gerçi bende öle dedim ama aldım işde :(

ahhh teyzesiiii emir kaan'ım 2 gündür çok hastaaa ateşi çıkıyor burnu tıkalı ve siddetli öksürük dişleri cıkıyor daha yeni o yüzden bu acıları cekiyoruz :5: şimdi uyuyo bakalım umarım acilen iyileşir inanınki gurbetteyim tek basıma bu bebege bakmak çok zor bi iş eşimde 12-36 çalışıyor poliss yogun dogal olarak allah yardımcım olsun :ssz:

geçmiş olsun canım, salgın var sanırım çocuklarda..
de 1 haftadır ateşlendik durduk..okula gidemedi kuzum

Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun bu arada.Neyse sen bebene bak ben yapar dağıtırım keki böreği :42:

tebrıkler canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
detttole maıl falan atmıcaz demı ?
bnde hıjyen setı kazanmıstım
esoşumm soal kuzummm bana e-mail gemişş tatlım bi kontrol et sende emi :38:
geçmiş olsun canım, salgın var sanırım çocuklarda..
de 1 haftadır ateşlendik durduk..okula gidemedi kuzum

çok tesekkür ederiz teyzesi sizede çok gecmiş olsun canım :5: :38:

Allah yardımcın olsun.Geçmiş olsun bu arada.Neyse sen bebene bak ben yapar dağıtırım keki böreği :42:

ayy merakılammm canın soalsun kuzum yaa nemiş onlar ben 5 dakikada yapar elinize veririm:39: saol bitanemm benim çok öptüm sizi iyiki varsınız :38: :38: :38:

ödül kazanan herkesi tebrik ederim...

çok sıkıcı bir akşam yaaa. adam gibi bi kampanya yok hep beğendirmeli ıyykkk:( sadece yumoş mu ne kaldı onu da ben sevmiyorum. çok gıcık ve uzun sürüyor.:22:

Fikirsensin
Merhabalar, Ünlüler Projemiz tamamlanmıştır. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan şanslı katılımcılarımızın listesini buradan paylaşıyoruz:

Merve Sagit
Buğra Perikli
Tülün Kahraman
Gurhan Var
Senem Senyuva Başdönmez
İpek Yeğinsü
Arzu Sensoy
Harun Reşit Ece
Oktar Taç
Pelin Alptekin
Hilal Akar
Ece Ofluoglu
Dinçer Yalçin
Açelya Damdelen
Kamile Dulkadir
Burcu Boz
Nimet Kursun
Melek Pektas
Levent Aktaş
Şeyda Şen
Hülya Sarıkülçe
Hande Gürak
Sevval Soba
Ozge Erdem
Menekse Dulkadir
Suzan Doğan
Onur Ozselek
Ayten Deletioğlu
Zeynep çalışkan
Ciğdem Cetemen

Kazanan üyelerimizi kutlarız. Kendileriyle hediyeleri hakkında mail yoluyla iletişime geçilecektir.

Sevgiler!

gecmişi biraz okudum kızlarrr sanırım burda verilen linklerden birine tıkladık ve hesaplarımız kitlendi ve halada acılmıyor :25:
deli oldum banada aynı seleri soruyor yok etiketi bil felan ben nerden bileyim :ssz: neyse şimdi yeni hesap actım umarım bida böle bişi olmaz.. :19:

birşey soracağım bu mesaj otomatikmi yayınlanıyor acaba.
kaç gündür aynı şey yayınlanıyorda dikkatimi çekti ....

yok yok benim de dikkatimi çekti şahıs yarışmada kendine oy topluyor bayağı da almış yürümüş kazanacağı hediyeden de bir tanesini oy verene gönderecekmiş. kaynamış gitmiş arada uyanık :37:

Back
X