Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar napolyondan trendyol hesabımıza aktardığımız puan o gün için mi geçerli oluyor başka çeklerimizle de birleştirebiliyoruz değilmi

Rexona Türkiye
Rexona Siyaha Davet

Rexona Siyaha Davet uygulamasına katıl, binlerce hediye kazanma şansı yakala!

Avon Türkiye
AVON'la Muhteşem Seçim devam ediyor. Sen de seçimini yap, AVON'dan sürpriz hediye kazanma şansını yakala! Hemen başlamak için tıkla! Avon Türkiye - Avon`la Muhteşem Seçim | Facebook

teşekkürler arkadaşlar.....

kızım hasta olduğu içib nu aralar pek bakamıyorum

ahhh teyzesiiii emir kaan'ım 2 gündür çok hastaaa ateşi çıkıyor burnu tıkalı ve siddetli öksürük dişleri cıkıyor daha yeni o yüzden bu acıları cekiyoruz :5: şimdi uyuyo bakalım umarım acilen iyileşir inanınki gurbetteyim tek basıma bu bebege bakmak çok zor bi iş eşimde 12-36 çalışıyor poliss yogun dogal olarak allah yardımcım olsun :ssz:

geçmiş olsun cnmm

benim kızımda aynısından yaa
:18:

gecetıkandı mosmor oldu dudaklarıı çıldırıcakım resmen:5:

şu kış bitse bir an önce

bu rexona daan bir şey anlayamadım

bilen biri var mı:16::16:

bu rexona daan bir şey anlayamadım

bilen biri var mı:16::16:

anladığım kadarıyla puan topluyoruz şu şekilde;

Ana etkinlikler ve puanları:
Hoş geldin puanı 1000 Rexona Crystal Puanı (bir kere)
Oyunları oynamak toplam 60.000 Rexona Crystal Puanı ( her biri 30.000 puan 2 oyun, her bir oyun için bir kere)
Eğitici video izlemek 20.000 Rexona Crystal Puanı (bir kere)
Eğitici videoyu Facebook’ta paylaşmak 10.000 Rexona Crystal Puanı (bir kere)
Eğitici videoyu Twitter’da paylaşmak 7.500 Rexona Crystal Puanı (bir kere)
Reklam videosunu Facebook’ta paylaşmak 15.000 Rexona Crystal Puanı (bir kere)
Reklam videosunu Twitter’da paylaşmak 15.000 Rexona Crystal Puanı (bir kere)
Rexona sloganlarını veya görsellerini Facebook’ta paylaşmak toplam 80.000 Rexona Crystal Puanı (her bir farklı paylaşım için 2.500 en fazla 32 kere ile sınırlı)
Rexona sloganlarını veya görsellerini Twitter’da paylaşmak toplam 60.000 Rexona Crystal Puanı (her bir farklı paylaşım için 1.875 en fazla 32 kere ile sınırlı)
Ankete katılmak;10 soruluk ankete katılmak 25.000 Rexona Crystal Puanı (bir kere) ve 5 soruluk ankete katılmak 15.000 Rexona Crystal Puanı (bir kere) olmak üzere toplam 40.000 Rexona Crystal Puanı

ve puanlarla bi şeyler alabiliyoruz;
Rexona Crystal Puanları ile Alınabilecek Hediyeler:
600.000 Puan = 1 adet Koton Elbise hediyesi (3 ayrı model seçeneği)
550.000 Puan = 1 adet Koton Ayakkabı hediyesi (2 ayrı model seçeneği)
530.000 Puan = 1 adet Koton Bluz hediyesi (3 ayrı model seçeneği)
510.000 Puan = 1 adet Koton Etek hediyesi (2 ayrı model seçeneği)
500.000 Puan = 1 adet Vodafone 50 TL konuşma Paketi hediyesi
420.000 Puan = 1 adet Koton Çanta hediyesi
400.000 Puan = 1 adet Koton Cüzdan hediyesi
340.000 Puan = 1 adet Vodafone 25 TL konuşma Paketi hediyesi
300.000 Puan = 1 adet Digitürk WebTV 1 Yıllık Üyelik hediyesi
250.000 Puan = 1 adet Koton aksesuar hediyesi (8 ayrı model seçeneği)
200.000 Puan = 1 adet Vodafone 10 TL konuşma Paketi hediyesi
160.000 Puan = 1 adet Vodafone 5 TL konuşma Paketi hediyesi
150.000 Puan = 1 adet Rexona Crystal Ürünü hediyesi
100.000 Puan = 1 adet Digitürk WebTV 6 Aylık Üyelik hediyesi

bi de çekilişe katıl kısmından, çekilişlere katılıyorsun sanırım.
sayende kurcukladım ben de katılmamışım buna :1:

Son düzenleme:
Sateen
Değerli Takipçilerimiz saat 17:00'da başlayacak ödüllü yarışmamızın kuralları ve ödül detayları aşağıda yer almaktadır..
*Lütfen yarışmada sorulacak sorunun cevabını "oyun@sateenlife.com.tr" adresine gönderiniz..
*Facebook üzerinden verilen cevaplar geçerli sayılmayacaktır.
*Birden fazla katılım tespit edildiğinde, katılımcının sadece ilk cevabı geçerli sayılacaktır..
*Ödül dağılımı ise ;
soruya doğru cevabı veren 1. kişi 1 hediye - 75. kişi 1 hediye - 150. kişi 1 hediye 200. kişi 1 hediye - 300. kişi 1 hediye ve son doğru cevabı veren kişi 1 hediye
şeklinde olacaktır..
*Yarışma 11 Mart Pazar 17:00 'de başlayıp - 12 Mart 23:00 'de sona erecektir.. Kazanan takipçilerimiz 13 Mart Salı gününe kadar açıklanacaktır..
Katılımınız için teşekkür eder, bol şanslar dileriz..

idefix
Ödüllü yarışmanın başlama saati : 17:00 Soracağımız soruya doğru cevap veren ilk kullanıcımız İdefix'ten sürpriz hediye kazanma şansı yakalayacak! Acele edin, kazanan siz olun!

Sateen
Değerli Takipçilerimiz saat 17:00'da başlayacak ödüllü yarışmamızın kuralları ve ödül detayları aşağıda yer almaktadır..
*Lütfen yarışmada sorulacak sorunun cevabını "oyun@sateenlife.com.tr" adresine gönderiniz..

orjinalgiy.com
‎11 Mart -18 Mart 2012 Abercrombie Flip Flop Terlik Kampanyamız Başladı!
Yapacağımız çekilişle, 3 şanslı üyemize Abercrombie Flip Flop Terlik hediye ediyoruz.

Sateen

tam adres ne anlamadım

Back
X