Tebrikler @ozlem_el @alice_wn @kubrazenginn @selmay_ @sirca_kosk mail atin:) styleboomblog@gmail.com @PanasonicTR Tebrikler @ozlem_el @alice_wn @kubrazenginn @selmay_ @sirca_k... on Twitpic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memorial Sağlık Grubu
Memorial "Sağlıklı Yaşam" Bilgi Yarışması'nda geçtiğimiz haftanın kazananları belli oldu...
ZEYNEP TANRIVERDİ - Raks Alından Ateş Ölçer
NAZİFE ERTEKİN - Omron Tansiyon Aleti
MELEK BİLGİ - Tefal Buharlı Pişirici
[h=6]Tekin Acar Cosmetics
[/h][h=6]Tekin Acar Cosmeticse özel Clinique Moisture Surge Set kazanmak ister misin?
Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, Clinique Moisture Surge Set kazananlardan biri de sen ol...
Bol şans :)
* Clinique Moisture Surge Set kazanma şansını 1218 Mart tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 19 Mart Salı 15.00te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.[/h]
tefali ben kazanmışım teyteyyyyyyyy :d ilk defa biişicil kazandımmm![]()
kızlar bunun cevabını bilen varmı?
[h=6]Finish Türkiye
[/h][h=6]‎11 Mart talihlilerimizi açıkladık!
11 Mart Migros Hediye Çeki Kazananları | Facebook[/h]
Markafoni'den Hediye Çeki
Markafoni.com bazı hesaplara 12-15 Mart tarihleri arası geçerli 10 TL hediye çeki yükledi.
ben susuzluk olarak buldum, nemsizlik şıkkını işaretledim![]()
Tefali ben kazanmışım teyteyyyyyyyyİlk defa biişicil kazandımmm
![]()
bende soyadını görünce ismimi yanlış yazmışlar tüh demiştim.iyi burdan biriymişsin.