Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tekin Acar Cosmetics

Tekin Acar Cosmetics’e özel Clinique Moisture Surge Set kazanmak ister misin?

Cevabın "EVET" ise yapman gereken çok basit :)
"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, Clinique Moisture Surge Set kazananlardan biri de sen ol...
Bol şans :)

* Clinique Moisture Surge Set kazanma şansını 12–18 Mart tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 20 Mart Salı 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır

[h=6]Tekin Acar Cosmetics
[/h][h=6]Tekin Acar Cosmetics’e özel Clinique Moisture Surge Set kazanmak ister misin?

"Tıkla Kazan" yarışma butonuna tıkla, doğru cevabı veren 100.kişiden biri olma şansını yakala, Clinique Moisture Surge Set kazananlardan biri de sen ol...

* Clinique Moisture Surge Set kazanma şansını 12–18 Mart tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 19 Mart Salı 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.[/h]

Memorial Sağlık Grubu

Memorial "Sağlıklı Yaşam" Bilgi Yarışması'nda geçtiğimiz haftanın kazananları belli oldu...
ZEYNEP TANRIVERDİ - Raks Alından Ateş Ölçer
NAZİFE ERTEKİN - Omron Tansiyon Aleti
MELEK BİLGİ - Tefal Buharlı Pişirici

Tefali ben kazanmışım teyteyyyyyyyy :D İlk defa biişicil kazandımmm :1::1::1::1::1::nazar:

[h=6]Tekin Acar Cosmetics
[/h][h=6]Tekin Acar Cosmetics’e özel Clinique Moisture Surge Set kazanmak ister misin?

* Clinique Moisture Surge Set kazanma şansını 12–18 Mart tarihleri arasında bulabilirsiniz. Kazananlar Facebook sayfamız üzerinden 19 Mart Salı 15.00’te açıklanacaktır. Hediyeler 10 adet ile sınırlıdır.[/h]

kızlar bunun cevabını bilen varmı?

Markafoni'den Hediye Çeki

Markafoni.com bazı hesaplara 12-15 Mart tarihleri arası geçerli 10 TL hediye çeki yükledi.

Mercedes-Benz Milli Takımlar

Milli Basketbol Takımımız ilk maçına hangi tarihte çıkmıştır?

kızlar hediyeli bir soru olabilir bir bakın isterseniz...

Markafoni'den Hediye Çeki

Markafoni.com bazı hesaplara 12-15 Mart tarihleri arası geçerli 10 TL hediye çeki yükledi.

çekleri kullanmayacak varsa davet üyeliklerine gelen vs varsa kullanabilirim ?
daybuyday 10 tl hs yada patates kızartma kodu verebilirim kızlar

Son düzenleme:
geçen bebelac dan numune istemiştik ya bana bu maili atmışlar,çok eski bir uygulama diyo numunesi gelen arkadaş yeni istedim demişti,ben mi yanlış anladım
:26::26::26:

Merhabalar,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Numune gönderimimiz çok eski uygulamamızdır. Maalesef artık elimizde olmadığıiçin numune gönderimi yapamadığımızı bildirmek isteriz.

Back
X