Dankek te kızın arkasındakı yastıgın desenini göremedim ben yaa![]()
ben çiçek yaptım ama :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dankek te kızın arkasındakı yastıgın desenini göremedim ben yaa![]()
geçen bebelac dan numune istemiştik ya bana bu maili atmışlar,çok eski bir uygulama diyo numunesi gelen arkadaş yeni istedim demişti,ben mi yanlış anladım
:26::26::26:
Merhabalar,
Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.
Numune gönderimimiz çok eski uygulamamızdır. Maalesef artık elimizde olmadığıiçin numune gönderimi yapamadığımızı bildirmek isteriz.
mama numuneleri ile ilgili ben ve bi arkadaş yazmıştık..ama bebelac ben yazmadım..ben şunu yaptım..bebelac ücretsiz hattını arayıp 5tane bebeği olan yada hamile olan arkadaşının adını soyadını bebeğin doğum tarihi yada muhtemel doğum tarihini bebeğin adını veriyorsun ..hediye paketi gönderiyorlar. benim bugün hem bebelac hemde milupa geldi...
oh bee sonunda kazandım ,dankek.
3 haftadır şansım durmuştu
umarımm böyle gider
arkads davetı yapmısmıydın cnm dankekte cekılıs hakkı kazanmak ıcın
ayrıca hergun guncellemek lazımmı cevapları
en son olarak tebrıkler :)
arkadaşlar bende daybuyday 10 tl var isteyene verebilirim
kızlar fikrimühimden sek süt paketi gelenler sütlerini migrostan aldılarmı.merak ettim.benim daha almaya fırsatım olmadı
kızlar bir kapak kaç puan coca colada bilen varmı![]()
kızlar bu kola kodu nerde yazıor ben cozemedım elımde 2 lıtre kola var ama kapagına bakdım bı turlu bısey bulamdım![]()
canım 2 litrelerde yok zaten kutu colaların açma halkasının arkasında yazıyır![]()