Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

geçen bebelac dan numune istemiştik ya bana bu maili atmışlar,çok eski bir uygulama diyo numunesi gelen arkadaş yeni istedim demişti,ben mi yanlış anladım
:26::26::26:

Merhabalar,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Numune gönderimimiz çok eski uygulamamızdır. Maalesef artık elimizde olmadığıiçin numune gönderimi yapamadığımızı bildirmek isteriz.

mama numuneleri ile ilgili ben ve bi arkadaş yazmıştık..ama bebelac ben yazmadım..ben şunu yaptım..bebelac ücretsiz hattını arayıp 5tane bebeği olan yada hamile olan arkadaşının adını soyadını bebeğin doğum tarihi yada muhtemel doğum tarihini bebeğin adını veriyorsun ..hediye paketi gönderiyorlar. benim bugün hem bebelac hemde milupa geldi...

mama numuneleri ile ilgili ben ve bi arkadaş yazmıştık..ama bebelac ben yazmadım..ben şunu yaptım..bebelac ücretsiz hattını arayıp 5tane bebeği olan yada hamile olan arkadaşının adını soyadını bebeğin doğum tarihi yada muhtemel doğum tarihini bebeğin adını veriyorsun ..hediye paketi gönderiyorlar. benim bugün hem bebelac hemde milupa geldi...

hımm anladım canım sağol ben yanlış anlamışımdemek:9::9:

kızlar şu dankek cevabı maki bitki örtüsü olabilir google yazın maki bitki örtüsü diye görsellere tıklayın aynı o yastıkdaki resim çıkıo:26::26:

kızlar fikrimühimden sek süt paketi gelenler sütlerini migrostan aldılarmı.merak ettim.benim daha almaya fırsatım olmadı

İşte beklenen an geldi Vileda Severler!
Hemen Vileda Türkiye - Vileda Temizlik Devrimi | Facebook 'ne gir, temizlikte devrim yaratacak yepyeni Vileda ürününü tahmin et! Vileda Temizlik Devrimi'ne arkadaşlarını çağır, herkesle paylaş, puanları topla! 26 Mart'ta yepyeni ürünümüzü açıkladığımızda en fazla puanı alan 20 kişiden biri sen ol, bu müthiş hediyelerden birine sahip ol!

kızlar trendyolda arkdşımdan gelen 10 tl çek var şu an alcak bşy bulamadım ama eğer bşy alırsam ve snra beğenmeyp iade edersem tekrar yüklüyorlar mı çeki

Back
X