Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ardell Türkiye
Öncelikle hepinize yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Sorumuzun cevabı Kaş Şablonları - Brow Perfection Stencils olacaktı.
Sorumuza doğru cevap vererek bize ulaşan;
1. Kişi: Sn. Elvan Yeşilbaş,
10. Kişi: Sn. Tuğçe Karamustafa,
30. Kişi: Sn. Filiz Tuna,
50. Kişi: Sn. Zehra Aşan,
70. Kişi: Sn. Özge Nayan Hakgözi,
90. Kişi: Sn. Gülay Korkmaz,
110. Kişi: Sn. Fatima Çolak,
130. Kişi: Sn. Funda Küçük ve
150. Kişi: Sn. Kübra Akerik Kutluğ. Kendilerini tebrik ediyoruz.
Fuar davetiyelerini kendilerine gönderebilmemiz için adres ve telefon bilgilerini bulker@santekozmetik.com adresine iletmelerini rica ediyoruz.

kızlar koladan puan biriktirdim kırmızı kasa artık trendyol çeki vermiyormuş puanlar elimde kaldı valla 31 marta güvendim hesaplarım 22 martta aktif olacak diye çek almadım şimdide çek yüklenmeyecek diyor trendyol haberiniz olsun

aaa neden öyle ben de biriktiriyordum ama hala kırmızı kasa görünüyor sitede

TRENDYOL
Prime Days'in şık hediyesi sahibini buldu! Doğa Rutkay ile Prime Days butiğimizde 130 Elbise, 106 Bluz ve 33 Tunik bulunuyor! Aslı Işık görselde Doğa Rutkay'ın üzerindeki 'Vizon V Yaka Garnili Elbiseyi' kazandın, tebrikler! İstediğin beden ve güncel iletişim bilgilerini 'Prime Days Hediye' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atmanı rica ediyoruz. trendyol'da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

olmadı yine :(((

ya kızlar bu avondan nasıl kazanıyoruz...
hiç bişey anlamıyorum ya.
her defasında maalesef olmadı diyor...

Kızlar Bi Dolu Kampanya da yarışma başlamış. Çerez tabağı veriyorlar 2 kişiye kargoda onlara ait bir bakın.. :52:

avondan kazanan arkadaslar siz bilirsiniz.form çıktı doldurdum tebrikler bilgilerin başarı ile kaydedildi dedi.kazanmışmı oluyorum yani

Bir Dolap Kitap
Bu iletiyi profilinde paylaşan ve altına yorum bırakan bir kişiye le petit yubbié'nin keçe malzemeyle elde diktiği Moli&Olaf bebeklerinden armağan ediyoruz. Talihli yarın akşam (15 Mart) saat 22'den sonra belli olacak.

Back
X