duru dan hediyesi gelmeyen var mı ? benim gibi![]()
ben varım bu hafta sonuna kadar gelmezse artık tamamen umudumu keseceğim o kadar mail ve telefona rağmen hala göndermediler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duru dan hediyesi gelmeyen var mı ? benim gibi![]()
kızlar doritos akademinin twitter daki sınavına katıldınız mı? son 5 dakika![]()
Kızlar Bi Dolu Kampanya da yarışma başlamış. Çerez tabağı veriyorlar 2 kişiye kargoda onlara ait bir bakın..![]()
kızlar yüksek sadakat konserine davetiye isteyen var mı gruplada tanışacak sınız ne dersiniz? konser 17 martta
bartuveannesi özeline bakar mısın? sana indirim kodu gönderdim. inşallah olur
arkadaşlar Teb den The Muppets filmine çift kişilik afm den sinema bileti kazanmışım, kodlar bugün geldi ve film bu hafta vizyondan kalkıyormuş, çalıştığım için gitmem zor, isteyen varsa kodları verebilirim
eger kimseye vermediysen ben alabilirmiyim?
link atarmısın canım bulamadım?
Avonu bende anlamadım dogru secımı yapamadın dıyo ne yapcam kı lutfen bırı benı aydınlatsın :)
Durularım benımde gelmedıbu aralar hıc bırsey kazanamıyorum
arkadaşlar Teb den The Muppets filmine çift kişilik afm den sinema bileti kazanmışım, kodlar bugün geldi ve film bu hafta vizyondan kalkıyormuş, çalıştığım için gitmem zor, isteyen varsa kodları verebilirim
pardon arkadasim bakmadan yazmistim
izmirde yarin sonmus simdi baktim
ama ankarada 22 marta kadar gösterimdeymis belki ilgilenen olur