Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

2 dk.sonra twitterda doritos akademi yarışması var ilgilenenleereee.hediye zodyak kitiymiş, o neyse artıkk...:44:

Evonomi’den evini seven üyelerimiz için açılışa özel yarışmamız başladı! “Ballarini kampanyamızda toplamda kaç adet ürün bulunmaktadır?” Sorunun doğru cevabını e-postanın Konu/Subject kısmına yazarak yarisma@evonomi.com adresine gönderen 1., 100., 200., 300. ve 500. kişi Evonomi’den 3lü Bereket Nar Seti kazanacak! Bu yazının altına yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Evonomi’ye kayıtlı mail adresinizle katılmanız gerekmektedir. Birden fazla mail atanların ilk mailleri dikkate alınacaktır. Herkese bol şans dileriz!

kızlar doritos akademinin twitter daki sınavına katıldınız mı? son 5 dakika :52:

arkadaşlar tavuk dünyasından menüm
kfc den hot shot ve patatesim var trendyol çekleriyle değişirim. çeki olan beri gelsin canlarımm :38:

Son düzenleme:
Kızlar Bi Dolu Kampanya da yarışma başlamış. Çerez tabağı veriyorlar 2 kişiye kargoda onlara ait bir bakın.. :52:

link atarmısın canım bulamadım?

Avonu bende anlamadım dogru secımı yapamadın dıyo ne yapcam kı lutfen bırı benı aydınlatsın :)

Durularım benımde gelmedı :( bu aralar hıc bırsey kazanamıyorum

arkadaşlar Teb den The Muppets filmine çift kişilik afm den sinema bileti kazanmışım, kodlar bugün geldi ve film bu hafta vizyondan kalkıyormuş, çalıştığım için gitmem zor, isteyen varsa kodları verebilirim

arkadaşlar Teb den The Muppets filmine çift kişilik afm den sinema bileti kazanmışım, kodlar bugün geldi ve film bu hafta vizyondan kalkıyormuş, çalıştığım için gitmem zor, isteyen varsa kodları verebilirim

pardon arkadasim bakmadan yazmistim
izmirde yarin sonmus simdi baktim
ama ankarada 22 marta kadar gösterimdeymis belki ilgilenen olur

Back
X