Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

HUGGİESTEN Deneme paketi kazandınız yazıyor.nihayet girebildin sonunda teşekkürler arkadaşlar....

şehir dışındayım mng kargo paket getirmiş tahmini olan varmı ne olabilir olay değil o önceden gelmişti

bende üyeyim bana niye gelmedi

EVYAP,ın sitesinde

Ürün promosyonu, hediye talebi gibi istekleriniz için
lütfen aşağıdaki formu doldurmayınız.

Evyap'ın internet sitesi üzerinden adrese teslim bedava ürün gönderimi
şeklinde herhangi bir kampanyası bulunmamaktadır.

İlginize Teşekkür Ederiz.

aynen böyle yazıyor....

şehir dışındayım mng kargo paket getirmiş tahmini olan varmı ne olabilir olay değil o önceden gelmişti

Bana da telefon ettiler adres istediler yarın gelecekmiş paketim ama ne olduğunu söylemediler. Huggies değildir eminim çünkü onlar geldi bugün :26:

Arzu Sevindi
Aybeg Engin
Aynur Güldüren
Aysun Günaydın
Burak Gezer
Eda Gündoğdu
Esra Çolak
Fatih Yarluğ
Fikret Daş
Gülay Çetinkaya
Gülser Poyraz
Murat Kol
Ömer Faruk Yavuz
Selim SARIBULUT
Seyyide Özkan
Yasemin Okumuş
Zeliha Güngör
Zuhal Yılmaz

ben yokum

Son düzenleme:
bunlar da bizim mutfak

Ülker 1 milyon kampanyası Bizim Mutfak kazananları

Ali Develim
Aysun Hamzali
Ayşegül Öngelen
Begum Küçük
Bilal Akin
Ebru Güven
Emine Gamze Olcay
Erdal Çılgın
Ersan Kantaş
Ezgi Yurtsever
Fatih Olğun
Fatlh Mehmet Alsancak
Habibe Mahmutoglu
Hale Güleç
Hatice Sazak
Havva Göktaş
Ibrahim Kaya
İrem Pehlivan
Kemal Öktem
Kezban Erkekli
Mehmet Kahveciler
Mehmet Narmanlı
Merve Gülsoy
Murat Yavuz
Müge Evren
Nedim Aktan
Nefise Büşra Gün...

Son düzenleme:
okuldan geldim evyap sabun süpriziyle karşılaştım ne güzelmiş ya missssssss gibi kokuyor süt proteinli nar aromalı sabunlarım gelmişşşşşşşş

kollestondan köpük boyayı nası kazanıyorsunuz arkadaşlar..tam olarak anlatabilir misiniz..bütün aşamaları ile

canım aynen öyle yazıyor da numune istemedim sadece ürün memnuniyeti ile ilgili mesaj attım bana mesajla karşılık verdiler ama aradan çok uzun bir zaman dilimi geçmedine rağman bugün de sabunları geldi

kızlar maillerinizi kontrol edin fikrimühim izmirde cococola fabrikasına gezi yapcakmıs 20 kişiyle sınırlı ben hemen aradım kayıt yaptırdım maillerinize bakınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…