Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İsmin ne güseeeeelim ..gel yamacıma arkadaş olalım :)

şaka bir yana ismini yazman lazım tanıdığın birine özel mesajla o ekleyecek seni ..buraya yazma tabii ki

Merhaba StyleAndShoe Talihlisi,

Seçim için başlangıç saatimiz 15 Mart Perşembe saat 22:00, son gün 18 Mart pazar saat öğlen 12'dir.

Giriş yapabilmek için mutlaka "Facebook İle Bağlan" butonuna tıklaman gerekiyor. Facebook yarışmamızda kazanan olarak seni tanıyabilmemizin tek yolu bu.

Keyifli alışverişler diliyoruz...

benim facebook kapandı ne yapcam ya

Son düzenleme:
kızlar benim facesimde fazla kişi yok ondan bazı yarışmalara katılamıyorum.Rica etsem benide ekler misin facebookta

anacım benmde yoktu hiç arkadaşım forumda paylaşılan kampanyannın altındaki kampanyaçıların alayını ekledim :)
şimdi bissürü arkadaşım var sende ekle istemeyen onaylamaz zaten;
ki paylaşımlardan faydalanıldığı için kabul eder çoğunluk

aynen bende öyle yaptım muhtemelen burdanda birsürü kişiyle arkadaşızdır ama haberimiz yok.

Nevresim Dünyası'ndan Yine Süper Bir Kampanya
5 üyemiz son günlerin popüler ürünlerinden olan Cotton Box Valeria Yeşil Complete Set (Dört Mevsim Set) kazanacaktır.
Kampanya şartları
-www.nevresimdunyasi.com'a üye olmak
-Konunun altına yorum olarak ad ve soyad yazmak ve 20 kişiye beğendirmek
-Sayfa duvarımızda yayınlanan bir resmi kendi profilinizde paylaşmanız
Not:Tüm üyelerin sadece bir katılımcıyı beğenme hakkı vardır.
Kampanyamız 26 Mart Çarşamba Günü Son Bulacaktır.

https://www.facebook.com/nevresimdunyasicom

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=376792105684363&set=a.199909703372605.50758.197574396939469&type=1&theater

KAMPANYAMIZDA GÖRSELİ BEĞEN PAYLAŞ AFİŞİN ALTINA BEĞENDİM PAYLAŞTIM YAZIP EN ÇOK YORUM BEĞENİSİ TOPLAYAN 1 KİŞİYE AYAKKABI VERİYORUZ 2. KİŞİYEDE ÇANTA VERİYORUZ (İSTEDİĞİ MODEL )

KAMPANYAMIZ 28 MARTTA SONA ERECEK

ÇEKİLİŞLE DE 2 KİŞİYE İSTEDİĞİ MODEL ÇANTA VERİYORUZ HER 30 BEĞENİ +1 ÇEKİLİŞ HAKKI OLMAK ÜZERE HEDİYEMİZİ VERİYORUZ ÇEKİLİŞLE OLAN KAMPANYAMIZ İSE SAYFA SAYISI 5000 OLUNCA ÇEKİLİŞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

ducros a katılayım dedim bi baktım ki annaaaaa ducros yarışmasını bitirmiş
daha iki kere kazanmıştım halbüsükü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…