Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

limangodan alışveriş yaptım, bu geceye kadar geçerli kargo çeki verdi.isteyene gönderebilirim?
stila butiğinde güzel şeyler var, ben orda kullandım çekimi

Son düzenleme:

kizlar boyle maillere inanmayin, banada daha once geldi, tikladim hatta ek deki dosyayi da actim meger virusmus gonderdikleri, pc gidiyordu valla dikkatli olun derim

https://www.facebook.com/photo.php?...04969373278.2140143.1522452595&type=1&theater canım burda redife dıye bırı varda senmısın deıdm bırıncı olmsuda

yok be canım nerde yaaa

kizlar boyle maillere inanmayin, banada daha once geldi, tikladim hatta ek deki dosyayi da actim meger virusmus gonderdikleri, pc gidiyordu valla dikkatli olun derim

diyet yapan biri için bu nick kötü etki yaratıyor

bende açmaya çalıştım ama açılmadı dosya.dediğin gibi belkide virüs vardı

Çiçekler Tarot Açıyor'da falına bakarak gelecekten tüyolar alan kullanıcılarımız arasından yaptığımız çekilişle bizden Tarot destesi ve 1 adet Rinso sıvı kazanan talihlilerimizi kutluyoruz :)

Armağan Dis

Gizem Güler

Pelin Soğancı

Pınar Vural

Seda Yılmaz

yokum

Ateliette'nin sürpriz hediyeleri sahiplerini buldu! Ateliette butiğimizde 84 Ayakkabı, 15 Bootie ve 7 adet Bot bulunuyor. Hatice Ayaz ve Sibel Altınok, görseldeki Ateliette butiğimizde bulunan Ateliette Somon Ayakkabı TM505 isimli ayakkabıyı kazandınız, tebrikler! İstediğiniz numara ve güncel iletişim bilgilerinizi 'Ateliette Hediye' başlığıyla yarisma@trendyol.com'a mail atmanızı rica ediyoruz. trendyol'da her an sürpriz yarışmalar ile karşılaşabilirsiniz, bizi izlemeye devam edin!

Umarım bizdendir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…