Kızlar lütfen biri bilgi versin. Kazanmışımm ama ödülün ne olduğunu bilmiyorum:26:
hediye belirtmemişlerdi süpriz hediyeler demişlerdi.Tebrikler
Kızlar lütfen biri bilgi versin. Kazanmışımm ama ödülün ne olduğunu bilmiyorum:26:
dün bana da gelmiş aynısı. paketimin olduğunu ofice geri gönderildiğini gelip alabileceğim falan yazıyo.öyle çevirdim
bende fedEx mng kargonun diye mhg yi aradım bilgileri yok fedExin merkezini arayın dediler. ama daha aramaya firsatım olmadı
https://www.facebook.com/photo.php?...04969373278.2140143.1522452595&type=1&theater canım burda redife dıye bırı varda senmısın deıdm bırıncı olmsuda
kizlar boyle maillere inanmayin, banada daha once geldi, tikladim hatta ek deki dosyayi da actim meger virusmus gonderdikleri, pc gidiyordu valla dikkatli olun derim
FedEx notice,
The delivery service couldn’t deliver your package.
The package weight exceeds the allowable free-delivery limit.
You have to receive your packagen personally.
Print out the "Invoice Copy" attached and collect the package at our office.
Please read carefully the attached information before receiving your package.
Thank you. FedEx Express Services.
arkadaşlar bana böyle bir mail gelmiş ingilizcesi iyi olanlar bana tercüme edebilir mi?ne olduğunu anlayamadım birşey beklemiyodum.
kizlar boyle maillere inanmayin, banada daha once geldi, tikladim hatta ek deki dosyayi da actim meger virusmus gonderdikleri, pc gidiyordu valla dikkatli olun derim
limangodan alışveriş yaptım, bu geceye kadar geçerli kargo çeki verdi.isteyene gönderebilirim?
stila butiğinde güzel şeyler var, ben orda kullandım çekimi
bende ordan birkaç şey beğendim eğer kimseye vermediysen bana verir misin çekini
maşşalh sana ben 2 ayda kazanamadım o kadr
bu aralar öyle oldu, bide avondan ruj kazanan ve hediyesi gelen oldumu?
adana da olan var mı?
Ben Adanadayım.
mor ve ötesi konserine gidip grupla tanışmak ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?