Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Unnado 10 liralık çekim var olur mu takas canım ?

20 olsaymıs keşke cnm ya..Bi düşünüyüm..

daybuyday kargo bedava kızlar

yaaa kızlar 4 farklı hesaptan alışveriş yaptım daybuyday dan 3ü gelmedi.2 çekim daha var kararsızım yapsam mı die yine gelmezse iptal edildi biri ama karta yattımı ücret henüz bilmiorum benim gibi sorun yasayan yok herhalde
banada gelmedı..
bu money yüzünden bilgisayarım kafayı yiyecek sürekli yenile yapıyorum

:24::24::24::24::24::24: %100 aldım çok şükür MONEYDEN :46::46::46:

nasıl aldınız yaaa

estee lauder açıklanmış aynı soyisimden 4 tanne 2 tane ne ala memleket uyuz oldum uyuz bu ne ya her gün paylaş olacağı bu aptal yerine koyuyolar insanı

estee lauder açıklanmış aynı soyisimden 4 tanne 2 tane ne ala memleket uyuz oldum uyuz bu ne ya her gün paylaş olacağı bu aptal yerine koyuyolar insanı

kimler kazanmis liste nerde??

NEVRESİM DÜNYASI NEVRESM DNYASI COTTONBOX TA NEVRESM TAKIMLARI TA YATAK RTLER müşterileri ve takipçileri
Değerli üyelerimiz nevresm dnyasi ta nevresm takimlari ta yatak rtler sitesinde Nevresim Dünyası'nı sadece beğen tuşuna basarak 1numara yapmaya ne dersiniz? Kampanyamız kazananı Yegane Aka olmuştur.Kendisini tebrik eder iltişim bilgilerini yarisma@nevresimdunyasi.com'a göndermelerini rica ederiz.

YOK arkadaslar yok ismimi yegane yapicam hergün bir listede ismini görüyorum:S

yaaa kızlar 4 farklı hesaptan alışveriş yaptım daybuyday dan 3ü gelmedi.2 çekim daha var kararsızım yapsam mı die yine gelmezse iptal edildi biri ama karta yattımı ücret henüz bilmiorum benim gibi sorun yasayan yok herhalde

bende daybuydaydan alışveriş yaptım kargoya verildi deniyor ama gelmedi bir hafta olacak çok sinir oldum:36::36:

aynen canım ya hergün paylaş paylaş ama liste hiç değişmedi ve bizde listeye girmedik.
kazananlar haftaar evvel belli olmuştu zaten

Biogreen | Doğal Bakım Ürünleri

Sıra geldi talihlileri açıklamaya...

1. Öznur Tiryaki
2. Erdoğan Çınar
3. Melek Akın
4. İsmail Seyitoğlu
5. Ecrin Dönmez
6. Berkehan Batuhan
7. Bahar Çakmak
8. Murat Öndeş
9. Gamze Haseki
10. Cahit Özen

Kazanan arkadaşları kutluyoruz.
Kazanamayanlar üzülmesin hediyeler devam edecek..
Takibe Devam..

Dünkü moneye katılamadım hoş katılsamda %100 kazanamıyorum ama bunda eşim kazanmışşşşşşşşş :52:

canm bundan bende kazanmısım hedıye tam olarak neydı ıpek kese dıo ama netten baktım ben bulamadım:7:

bende daybuydaydan alışveriş yaptım kargoya verildi deniyor ama gelmedi bir hafta olacak çok sinir oldum:36::36:

bende 2 tişört almıştım 14 şubatta.gelmedi.bende iptal ettirdim ama tabi çekimi sadece 1 günlük için verdiler.tabi kullanamdım yandı.para iadesi yapıldı.ekstrem de görünüyor.

kızlar bu yarısmayı denedınızmı yerlerı ben bılemıom cevabını bılen varsa yazabılır mısınız mıllet 2000 kusur falan yapmıs ben 32 yapabılıom :50:

cnm ben de denedim bilemedim hiç.sonra aynı hesabımdan bi daha tıkladım olur mu diye oldu sorular açıldı ama bu sefer farklı sorular. yani aynı olsa arştırıp yapıcaktım ama farklı soruolar sanırım her seferinde, uğraşamadım o yüzden

New Life

New Life EFA Daily ödüllü yarışmamız yeni sorumuz ile başladı!
Günün sorusunu doğru cevaplayan 55. ve 201. kişi kazanıyor. Herkese iyi şanslar...
New Life - Ödüllü Yarışma | Facebook

bence karaciğer

evet doğru cevap Karaciğer..

Karaciğer, kanı toksinlerden (detoks) arındıran tek organdır. Ayrıca, bedenin tüm organları ile yakın ilişki içindedir ve tüm dokuların sağlığında katkısı vardır.

daha 14 şubattaki siparişim gelemdi verdiğimiz paralar az ama olsun bekle bekle ne olacak bakalım

bende 2 tişört almıştım 14 şubatta.gelmedi.bende iptal ettirdim ama tabi çekimi sadece 1 günlük için verdiler.tabi kullanamdım yandı.para iadesi yapıldı.ekstrem de görünüyor.

benimde 14 şubatta aldığıklarım hala gelmedi sonraki hafta bişey daha almıştım bi hafta boyunca kargoda denmişti sonra,bi problemden dolayı gelmiceni iptal ettiklerini ücretin kartıma yatcağını söylemişler bilmiorum yattımı .diğer ikisinide iptal edicm artık yeter

benimde 14 şubatta aldığıklarım hala gelmedi sonraki hafta bişey daha almıştım bi hafta boyunca kargoda denmişti sonra,bi problemden dolayı gelmiceni iptal ettiklerini ücretin kartıma yatcağını söylemişler bilmiorum yattımı .diğer ikisinide iptal edicm artık yeter

ben ne aldıysam geldi şimdiye kadar hatta bazıları ayrı kargolarda geldi ama geldi şükürler oolsun çok az meblalar ödedim hemde aldıklarıma:nazar: şimdi yine 7 hesaptan alışveriş yaptım 2 tane daha var ama sonra tükeniyo msn adreslerim:ssz: günlük msn alma limitim de doldu offf:ssz:

Back
X