Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

D&R Hediye Çeki Kazananları - 21 Mart
21 Mart 2012 Çarşamba, 11:35 · tarihinde Hyundai Türkiye tarafından eklendi
19-20 Mart tarihlerinde yapmış olduğumuz yarışmamızın kazananları aşağıdaki gibidir. Yeni sorumuz bir saat içinde yayında olacak, bizi takip etmeye devam edin!

1- İbrahim Ertekin
2- Murat Leventler
3- Senem Ağırantaş
4- Şentürk Gönültaş
5- Yusufcan Koşansu
6- Rabia Demirkol
7- Nazan Yılmaz
8- Derya Kalagenger
9- Evren Ilgar Kağıtçı
10- Emine Aydık

hemenevinde
hemenevinde
19 - 20 MART Salı hediye kampanyamızdan 5 kişi 5 Adet İple Tüy Alma Seti Kazandı. Şanslı İsimleri tebrik ediyoruz

1 LEYLA ŞAHİN
2 GAMZE HASEKİ ÖZDEMİR
... 3 ÜLKÜ POLAT
4 ZEYNEP YAVUZARSLAN
5 AYŞE ŞAŞMAZ TOPRAKDEVİREN

ToyzzShop
Barbie'nin Türkiye'de Yapılmış En Görkemli Galasına Davetiye Kazanmak İster misiniz?

Barbie’nin yeni filmi Barbie Denizkızı Hikayesi 2 filminin 25 mart 2012 tarihinde Cinebonus Maçka G-Mall’da galası olacaktır. Bu gala Türkiye’de yapılmış en büyük Barbie film galasıdır.

Sorumuz : Barbie Denizkızı Hikayesi 2 filminde Barbie’nin canlandırdığı karakterinin ismi nedir?

Sorunun doğru yanıtını ad, soyad, adres ve telefon numarası bilgileri ile birlikte yarisma@toyzzshop.com adresine gönderen ilk 40 kişiye bu galanın Toyzz Shop için özel açılmış olan 14:00 seansına 3 kişilik davetiye hediye!

Galanın İstanbul Maçka’da yapılacağını, yanıt mailinde ad, soyad, adres ve telefon numarası bilgilerini yazmayanların maillerinin kabul edilmeyeceğini de hatırlatmak isteriz.

Çocuğu, yeğeni, torunu Barbie hayranı olan herkese bol şans

cvp Şampiyon sörfçü Merliah

ToyzzShop
Barbie'nin Türkiye'de Yapılmış En Görkemli Galasına Davetiye Kazanmak İster misiniz?

Barbie’nin yeni filmi Barbie Denizkızı Hikayesi 2 filminin 25 mart 2012 tarihinde Cinebonus Maçka G-Mall’da galası olacaktır. Bu gala Türkiye’de yapılmış en büyük Barbie film galasıdır.

Sorumuz : Barbie Denizkızı Hikayesi 2 filminde Barbie’nin canlandırdığı karakterinin ismi nedir?
...
Sorunun doğru yanıtını ad, soyad, adres ve telefon numarası bilgileri ile birlikte yarisma@toyzzshop.com adresine gönderen ilk 40 kişiye bu galanın Toyzz Shop için özel açılmış olan 14:00 seansına 3 kişilik davetiye hediye!

Galanın İstanbul Maçka’da yapılacağını, yanıt mailinde ad, soyad, adres ve telefon numarası bilgilerini yazmayanların maillerinin kabul edilmeyeceğini de hatırlatmak isteriz.

Çocuğu, yeğeni, torunu Barbie hayranı olan herkese bol şans!

geçen alışverişte daybuydaydan aldığı tava kendi kendine soyuldu papillaydı siznkiler nasıl valla kullanmaya kara veremiyorum zaralı maddeler içeriyorsa

ne aldın sen güzel şeyler alırsın

çok saol canım bilmiyom nasıl oldu güzllermi ama bi baktım 30 tl olmuş toplam:ssz:

Ne aldın:26: benim de 10tllik kodum var saat almak istiyorum ama pekde güzel yok sanırım.
Bide bu kargo bedavayken indirim kuponları kullanılabiliyor mu:26::26:

evet canım 9 tane indirim kuponu kullandım ben 30 tl ye aldım bunları:ssz:

zeytinlik 2 adet :6:

$a7.webp$a9.webp$a6.webp$a5.webp$a4.webp$a3.webp$a2.webp$a1.webp

geçen alışverişte daybuydaydan aldığı tava kendi kendine soyuldu papillaydı siznkiler nasıl valla kullanmaya kara veremiyorum zaralı maddeler içeriyorsa

ben mehtap almıştım kalite duruyor çeyize aldım canım dünde şunu almıştım 6.8 tl ye kalitesi az gibi geldi gerçekten ama zaten az kullancam:26:papilla markası
$202.webp

Back
X