Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İŞTE BU HAFTANIN KAZANANLARI

Öncelikle göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Yarışma sorumuzu doğru yanıtlayarak (Arnica’nın üretici firması SENUR A.Ş., bu yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutluyor) enamel seramik tabanlı ve şok buharlı VİOLET 2600 Plus ile ütü kazanan şanslı takipçilerimiz:

- Gülşen Atalay (Balıkesir)
- Aysel Torlak (Artvin)
- Neslihan Taşyaran (Çorum)
- Cemile Yüce (İstanbul)
- Bülent Korkmaz (Antalya)

Kendilerini kutluyor, iyi günlerde güle güle kullanmalarını diliyoruz.

Arnica
İŞTE BU HAFTANIN KAZANANLARI

Öncelikle göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Yarışma sorumuzu doğru yanıtlayarak (Arnica’nın üretici firması SENUR A.Ş., bu yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutluyor) enamel seramik tabanlı ve şok buharlı VİOLET 2600 Plus ile ütü kazanan şanslı takipçilerimiz:

- Gülşen Atalay (Balıkesir)
- Aysel Torlak (Artvin)
- Neslihan Taşyaran (Çorum)
- Cemile Yüce (İstanbul)
- Bülent Korkmaz (Antalya)

Arkadaslar ben de katilmak istiyorum ama ne yapiyorsunuz?

Ne oynuyorsunuz? Nasil oluyor?

Ne olur bana da anlatin

cnm bana yazmıssın ama özel mes atamıorum burdan anlatayım burada kampanya numune hediye haberlerini paylasıoruz onlara katılıp kazanıoruz bazıları herkese oluyo bazıları cekilişle mesela su an aktif maggi 1 yas kampanyası var ilk 500 e maggi ürünleri verecek facede maggi türkiye sayfasından solda 1 yas uygulamasından katılabilirsin

Trendyol 10 tl çekim var Markafoni ile değişmek isteyen var mı ?
Pizaa Hut patates ve kola kodu da vereceğim üstelik

canm ben aras korgoyu aradımsordumadıma paket gozukmuo =(2:
canım ben de aradım adıma paket yokmuş koskoca doğadan firmasına hiç yakıştıramadım,sitelerine ürün gelmedi yazıp bilgi beklediğimi söyledim yorumları da siliyorlar anlaşılan kandırıldık :)) hediye yollayacağız deyip evde bekletiyorlar ortada birşey yok adımıza paket dahi yok gerçekten çok ayıp kimse katılmasın birdaha demek ki boşuna reklam yapıyorlar cevap yollarlarsa yazarım yine ama sildiklerine göre diyecek birşey yok D çok komik gerçekten koskoca firma 2 paket çayın hesabını yapıyor

Şefler Soruyor Kazananları
11 Mart - 23 Mart
Tarihleri Arasında Kazananlar

50 Tl Değerinde Hediye Çeki Kazananlar

1.Sebahat Keskin Kocaeli Gebze

2.Büşra Darılmaz Manisa

3.Dilek Topal Ankara

Knorr dan Ürün Sepeti Kazananlar

4.Başak Hacıömeroğlu Ankara

5.Zarife Müftüoğlu İstanbul

6.Nilüfer Saraçoğlu İzmir

7.Nesrin Çıraklı Bursa

8.Fatma Özdöşemeci Kahramanmaraş

yokummmmm anamda yok bacım da yok

Cantambenim.com üyelerine özel 25 TL İndirim Çeki tüm çanta gruplarında yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirisiniz.

kullanmak isteyen varsa İndirim Çeki Kodu : buyukindirim001

Bayana Dair Herşey

İşte bu haftanın talihlileri;
Gizem Hancı
Nesrin Akar
Yasemin Tuz

Kendilerini tebrik ediyor, hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz.

Kızlarrr tel numarası onaylı, 30 tl çek olan (20tl+10tl doğum günü çeki) Limango hesabı ister misinizz?
Pizza ve patates koduyla takas edebiliriz

canm galıba tek kargo sırketıne verlmemıs mng de getorıomus galıba bı kac gun daha bekleyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…