Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

vipdükkan
Vipdükkan Yarışmaları Devam Ediyor!!! Sitemizde şuanda yayında olan reklam filmimizin sonunda paylaşılan Vipdükkan’ın yeni sloganı nedir? Doğru cevabı yazarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderen ilk 100 kişi fotoğrafta paylaştığımız şık Vipdükkan Bez Çantası’nın sahibi olacak. Yarışma sonuçları 13:30’da açıklanacaktır. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir
CEVAP DÜKKAN SİZİN OLACAK..

Vipdükkan Yarışmaları Devam Ediyor!!! Sitemizde şuanda yayında olan reklam filmimizin sonunda paylaşılan Vipdükkan’ın yeni sloganı nedir? Doğru cevabı yazarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderen ilk 100 kişi fotoğrafta paylaştığımız şık Vipdükkan Bez Çantası’nın sahibi olacak. Yarışma sonuçları 13:30’da açıklanacaktır. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir

kızlar bıraz once karo geldı nerden geldı bılmıyorum ama yagmurluk geldı kırmızı renkte dogadan ve ıpek kesem daha gelmedı ıpekkese baska kazanan varmıydı acaba

cevabi bulamadim nedir?

eline sağlık esracım

kızlar bu günlerde mng ile ne geliyo evde yoktum not bırakmışlar ama mng çok uzak bana gereksiz bişeyse hiç gitmiyeyim

yok canım kazanmadım aslında son zamanlarda hiçbişey kazanmadım ama acaba kazanıpta gözümden kaçan bişey mi oldu ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…