Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:26:telefon ettim şimdi mng ye kia dan geliyomuş kargo kia dan ne geliyo bilen var mı?

acaba banada mı yağmurluk geldi

Son düzenleme:
yaaa kızlar bu glisten adres için dönülen oldumu aranızda
ilk defa bişey kazandımm gelmezse üzülürüm çok

ÇEKİLİŞE KATILMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER:

1- DR.HAUSCHKA TÜRKİYE SAYFASINI BEĞEN VE SAYFANDA YAYINLA.
2- DR.HAUSCHKA NIN SAHİP OLDUĞU SERTİFİKALARIN İSİMLERİNİ info@drhauschka.com.tr ADRESİNE GÖNDER. ŞANSLI 10 KİŞİDEN BİRİDE SEN OL. SON KATILIM GÜNÜ CUMA.. ACELE EDİN...

HEDİYE İSE TAM BOY REGENERATING BODY MONSTURIZIER.

Papia markasının kurumsal rengi hangisidir?
Mavi
Fuşya
Sarı
Yeşil

Papia Decor havluları süsleyen çizgi karakterler aşağıdakilerden hangisidir?
Taş Devri
Şirinler
Warner Bros
Sünger Bob

Aşağıdakilerden hangisi Papia tuvalet kağıdı için söylenemez?
% 100 selülozdan üretilmektedir.
Optik beyazlatıcı kullanılmaktadır.
Çok katlı yapısıyla çok dayanıklıdır.
Özel dokusu sayesinde çok yumuşaktır.Devamını Gör
kızlar cevap ne

aşkadaşlar ne kadar doğru bilmem ama mutlaka okuyun
paylaşalım...

ACiL UYARI - Içisleri Bakanligindan -( BUGÜN BAŞLADI MUHAKKAK GELİR ) ÇOK ÖNEMLİ SONUNA KADAR OKUYALIM LÜTFEN

ACİL UYARI:

ü BURAK U. kod adlı bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye' de ki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor ü Ve yapıyor onun için sakın listenize ''REA '' adlı bir msn adresi kabul etmeyin ve artı tüm listendekileri uyarın çünkü listenden biri kabul ederse sen de hacklenirsin. ü Bir çok tanıdık kişinin adresleri hacklenmiş ben listemdeki herkese gönderiyorum.
AYRICA; Ø MiCROSOFT ve NORTON SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS KEŞFETTİLER . Ø ŞİMDİLİK ONU ZARARSIZHALE GETİREBİLECEK BİR PROGRAM YOK. Ø BU ViRUS 'MATRiX' E HOS GELDiNiZ'ADI ALTINDA BiR PPS iLE GELiYOR . Ø AÇTIGINIZ TAKDiRDE , 10 SANiYELiK BiR ÇİZGİ FİLMDEN SONRA 'HARD DiSKiNiZ BiTTi' DiYE BiR YAZI CIKIYOR VE ARTIK ÇOK GEÇ!. Ø HARD DİSKİNİZ COKTUGU GİBİ , ADRES DEFTERİNİZ DE YOLLAYANIN ELİNE GEÇiYOR , Ø VE SİZİN İSMİNİZLE VIRÜS YAYIL MAYA DEVAM EDİYOR. Ø BUNU ENGELLEMEK iÇiN ' LÜTFEN ' E-MAiL ' i ARKADAŞLAINIZA YOLLAYIN . Ø BU VİRÜSÜN ADI : NWiN 27 VE FRANSIZ BiR HACKER TARAFINDANYAZILDI AMAN DİKKAT!!!!!,
'MATRİXE HOŞ GELDİNİZ YAZAN MAİLİ AÇMAYIN!!!!!!

Emin KARAOĞLU

İçişleri Bakanlığı Kontrolörü

[h=6]Papia'dan yeni haftanın yeni yarışması!
Aşağıdaki 3 soruya doğru cevabı veren 1.10.50.100.150. kişilere Papia'dan sürpriz paket hediye edilecektir.

Yarışmaya katılmak için doğru cevapları bilgi@papia.com.tr adresine Adınız, Soyadınız ile birlikte maille göndermeniz yeterli olacaktır.
Duvara yazılan cevaplar dikkate alınmamakla birlikte yarışmadan elenecektir.
Yarışmaya katılma koşulları arasında Papia Facebook üyesi olmak şarttır.
Yarışmamız 8 Nisan Pazar günü sona erecektir.
Katılımlarınızı bekliyoruz, herkese bol şans dileriz.

Papia markasının kurumsal rengi hangisidir?
Mavi
Fuşya
Sarı
Yeşil

Papia Decor havluları süsleyen çizgi karakterler aşağıdakilerden hangisidir?
Taş Devri
Şirinler
Warner Bros
Sünger Bob

Aşağıdakilerden hangisi Papia tuvalet kağıdı için söylenemez?
% 100 selülozdan üretilmektedir.
Optik beyazlatıcı kullanılmaktadır.
Çok katlı yapısıyla çok dayanıklıdır.
Özel dokusu sayesinde çok yumuşaktır.[/h]

cvp:
1-fuşya
2-Warner Bros
3-Optik beyazlatıcı kullanılmaktadır.

ben böyle yaptım

kızlar bıraz once karo geldı nerden geldı bılmıyorum ama yagmurluk geldı kırmızı renkte dogadan ve ıpek kesem daha gelmedı ıpekkese baska kazanan varmıydı acaba

ben kazandım.Cuma günü kargoya verilmiş ama hala gelmedi.Şimdiye kadar çoktan gelmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…