Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

YUDUM

“Yöresel Yudumlar” yarışmamız son hızla devam ediyor! “Yöresel Yudumlar” kampanyasının SON dönemine katılmak için Migros mağazalarından 5 L Yudum Ayçiçek Yağı alıp, yöresel lezzetinizi bizimle paylaşın; Arçelik'ten A La Chef fırın, Tefal’den hediye çeki veya Yudum ürün seti kazanma şansını yakalayın. Detaylar için tıklayınız: http://on.fb.me/​yoreselyudumlar

CicekSepeti.com

Twitter yarışmamız an itibariyle başladı! #ciceksepeti hashtag'i ile Macaron sevgisini en güzel şekilde ifade eden takipçimiz, bu leziz macaronların sahibi olacak. :) Siz de Twitter takipçimiz olun ve yarışmamıza katılın! :) Twitter

Easy Curves: Vücut - Göğüs Şekillendirici KAZANMAK İSTER MİSİNİZ ?

---->

Easy Curves Ödüllü Kampanyamız Dahilinde

Kendiniz de dahil olmak üzere en çok izleyiciyi blogumuza getirin Easy Curves'ı kapın !
Yapmanız gereken; arkadaşlarınıza KADIN..Saglık..Güzellik..Kisisel Bakım..Moda blogumuzu tavsiye etmeniz ve izleyici olmalarını sağlamanız. Katılımını gerçekleştirdiğiniz her arkadaşınızın e-mailini veya kullanıcı adını kolayguzellik@msn.com adresine iletişim bilgilerinizle birlikte yollayın.
Ama UNUTMAYIN Son Gün : 15 Nisan 2012 ! Talihlimiz aynı gün saat 23:59'da belli olacak.

tat ketçap
Eğlenceli bir oyun oynayalım, neşemiz yerine gelsin diyoruz. Bize katılıyorsan saat 15.00'de gerçekleştireceğimiz sürpriz yarışmamıza dahil olmak için takipte kalın!

vipdükkan
Vipdükkan Yarışmaları Devam Ediyor!!! Sitemizde şuanda yayında olan reklam filmimizin sonunda oyuncumuz kaç adet Vipdükkan kutusu taşımaktadır? Doğru cevabı yazarak yarisma@vipdukkan.com adresine gönderen 50. Ve 100. kişi Filiz Optik’ten fotoğrafta paylaştığımız şık gözlüklerin sahibi olacak. Yarışma sonuçları 16:30’da açıklanacaktır. Bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Linkten reklam filmimize erişebilirsiniz: Vipdükkan Reklam Filmi - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…