Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar minnacık colgate diş macunum geldi.Kargocu en son yılbaşında kapıyı çalmıştı.

Kızlar minnacık colgate diş macunum geldi.Kargocu en son yılbaşında kapıyı çalmıştı.

Yapı Kredi Play

Play’liler bu torpili havada kapıyor : )

Ödüllü Soru uygulamamızdaki soruyu ilk sen doğru yanıtla, Power helikopteri ile İstanbul semalarında unutamayacağın bir helikopter turu torpili yakala!

Dalin Organic ailesi kazandırıyor! Siz de Dalin Organic ürün serisi hakkındaki soruların doğru cevabını info@dalin.com.tr ye gönderen ilk üç kişiden biri olun, Dalin’den sürpriz hediye kazanma şansını yakalayın. Yarından itibaren yayınlayacağımız sorular için bizi takipte kalın…

Sunar

Anneler günü için müthiş bir kampanya geliyor bizi takip etmeye devam edin...

Herkes Sofraya

Mutfak konusunda en iddialı benim, püf noktalarını en iyi ben bilirim mi diyorsun? O zaman Knorr Şefleri’nin hazırladığı soruları yanıtlayıp 50 TL değerindeki hediye çeki ve Knorr ürünleri kazanma şansı yakala! Herkes Sofraya - Şefler Soruyor | Facebook

merhaba kızlar bol numuneli günler olsun inşallahhhh

kaç gündür giremedim bugün dettolden kazandıgım mikserim geldi dünde colgate 3 tane bide züccaciyeburda.com da sürahi kazanmışım ama kargo ücreti bana aitmiş hani degermi bilemedim dogrusu

Markalimo
Maybelline New York Kampanyası

markalimo.com Sürpriz Yarışmamız Başlıyor!

markalimo.com | modada yeni trend
adresinden beğendiğiniz herhangi bir ürünün linkini profilinde ve bizimle paylaşanlar çekilişimize katılma hakkına sahip oluyor, kazanan 2 kişi beğendiği ürünün sahibi oluyor!

Haydi! Sizin olmasını istediğiniz ürünü markalimo.com'da bulabilirsiniz...

Yarışmamız 31 Mart Cumartesi saat 16:00'da sona erecek, kazanan katılımcılar aynı gün saat 17:00'da açıklanacaktır.

Herkese bol şans..

Kızlar merhaba. Kaç zamandır doğru dürüst takip edemedim burayı.
Geçen ay daybuyday deki hediye çekleri yüklenen var mı?
Teslimattan sonra 1 ay deniyor. Benim ürünlerim elime siparişten yanılmıyorsam 3-4 gün sonra elimde olmuştu.

Çok merak ediorum ve sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…