Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bayan İç Giyim | Facebook

Herkese İyi Geceler... Şimdi Yarışma Yapsak Kaç Kişi Katılır. Yeterli Ktılımcı Varsa Facebook takipçileri için biraz eğlenceli bir dakikalar geçirebilir ve bedava hediye gönderebiliriz. Katılacaklar Duvara Yorum Brakın Lütfen.

Arkadaşlar kola kodu lazım aranızda olan ve paylaşmak isteyen varsa çok makbule geçer(

cevapları ne yaptınız

ben ilk cevapı elleri yıkamamak ikinciyi yüzünde makyaj olması üçüncüyü de oda sıcaklıgında yaptım... üçncü sorunun cevapını arastırdım.. bakterilerin cogalacagı için oda sıcaklıgında uzun süre beklemesini önermiyorlarmıs..

selam kızlar 6. cadde 25 tl hediye çeki kodu vermişti silmişim hatırlayan veya not alan varmıı acil lazım

kızlar evimisterden dün sipariş verdim ürünlerim bugün geldi fakat nerdeyse yarısı eksik paketi açınca şok oldum .. ne telefon numaralarından ulaşılabiliyor ne de mailime döndüler bakalım kalan ürünleri yollayacaklar mı ... birşey alacak olursanız bilginiz olsun istedim

nihayet ulaştım ellerinde olanları hemen yolluyorlarmış diğerleri tedarik edilince yollanıyormuş bu arada kargo ücreti de yok toplam 50 küsur liralık alışveriş yaptım ama sınır yok kargo ücreti almıyorlar yine de parça parça gelmesi bana hoş gelmedi

Son düzenleme:

cnm iki ayrı kargoda gönderiyorlar onlar bekle mutlaka gelir bende bi tost makinası aldım yanında iki de küçük havlu ekledim havluları ayrı göndermişler

Herkese günaydınn

Electrolux Türkiye
59 dakika önce.28 Mart günü yapılan Electrolux Çelik Yüzey Temizleyici Spray kampanyasının kazananları belli oldu, kendilerini tebrik ederiz. Kazananların, sayfamızın mesaj bölümünden, isim-soyisim, adres, telefon bilgilerini iletmelerini rica ederiz. Kargo ücreti bize aittir.

Halil Çelik
Kudret Yılmaz Afşar
Serpil Ertüren Kaytaz
Banu Nisa Sen
Birsen Gürbüz
Siret Uslu
Esra Birkan
Mine Özcan
... Erhan Türker
Merve Meydan
Nebahat Ertuğ
Özden Akyol
Sinem Demirci
Azize Geleri
Vildan Yılmaz
Tuba Şanal
Burcu Çatal
Mafiye Dündar
Hesna Ongun
Hayriye Aksu

cnm iki ayrı kargoda gönderiyorlar onlar bekle mutlaka gelir bende bi tost makinası aldım yanında iki de küçük havlu ekledim havluları ayrı göndermişler
evet ama en azından maille bilgilendirme yapılabilirdi sonradan teslim almışsınız birşey yapamayız deseler ne diyebiliriz ki ? kargocunun yanında tek tek açıp kontrol de edemeyiz sorun varsa geri yollayalım demek için herhalde yeni oldukları için aksamalar oluyor müşteri hizmetlerine de hemen ulaşılmıyor tekrar alışveriş edecek olursam bi düşünürüm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…