Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Morhipo
[/h][h=6]Silk & Cashmere yarışmamız başladı! Bugün Özel İndirim Kulübü kampanyalarında olan Silk & Cashmere ürünlerinden bu çok özel şalı kazanmak isteyenler! Görseldeki şalın ürün kodunu yarisma@morhipo.com adresi ile paylaşan 1. 100. 200. kişi bu kaliteli ve şık şalın sahibi olacak! Hepinize bol şans! Duvardan katılım kabul edilmemektedir. Herkes yalnızca 1 defa katılabilir. Kazanan bu postun altında açıklanacaktır.[/h]

Ürün Adı : A1121864601008 Sera Tafta Scarf 25*180 1

Vaseline Türkiye
Cildinin gün içinde kaybettiklerini geri kazandıran Vaseline’den hediye kazandıran soru burada. Haydi tıkla, kazanma şansını yakala!

Trendyol
Kaktüs butiğimizden sevimli bir ayakkabı kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Kaktüs butiğimizde 'Ayakkabı' , 'Babet' ve 'Bot' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50., 100. ve 150. kişi görseldeki Kaktüs butiğimizde bulunan 'Fuşya Ayakkabı 2134' isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar...

Trendyol
Kaktüs butiğimizden sevimli bir ayakkabı kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Kaktüs butiğimizde 'Ayakkabı' , 'Babet' ve 'Bot' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50., 100. ve 150. kişi görseldeki Kaktüs butiğimizde bulunan 'Fuşya Ayakkabı 2134' isimli ayakkabıyı kazanıyor! İyi şanslar...

ayakkabı = 135
babet = 31
bot = 37

ya kızlar annesinin amcanısın sülalesinin ismiyle katılan arkadaşlar kargo hediyeyi getirdigine kimlige bakıyolarya bi sorun çıkıyomu ben annemin adına kazandım inşallah bir sorun çıkmaz offf:41::43::43::43::43:

İşte bu haftanın şanslı 10 ismi... Kazanan takipçilerimizi tebrik ediyor, hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz.

Nesrin Akar
Harun Özdemir
Emel Özbakırcı
Burcu Kırbaş
Gülten Şen
Hatice Boyraz
Zafer Arslan
Elif Kırık
Şule Verim
Gülay Korkmaz

Arkadaşları tebrik ederim.bi kerede ben bişiy kazanayım ya:47::47::47:

Avondan rujları gelmeyen var mı? Ayın 7sinde kazanmıştım. Ona göre aramayı düşünüyorum. :ssz:
Kampanya hesabımdan kazandığım için gönderilmemiş olabilir mi? :26:

Papilla
BAHARIN GÜZELLİKLERİ!
Perşembe gününün Papilla’dan hediye kampanyasına siz de katılın. Bunun için, bugün yayınlamış olduğumuz resim veya videolardan hoşunuza giden birini duvarınızda paylaşmanız ve Papillashop facebook üyesi olmanız yeterli.
Kampanyamıza katılmak çok kolay;
1- Günlük duvarımızda ki yayınlarımızdan birini kendi duvarınızda paylaşın.
2- www.facebook.com/papillatencere ile arkadaş olun.
Not: Beğendim paylaştım gibi yazı yazmanıza gerek yoktur.

Morhipo Yarışmamızı Kübra Özenç, Meryem Kömürlü ve Öznur Kayacı kazandı! Tebrikler! İletişim bilgilerinizi iletisim@morhipo.com adresine bekliyoruz! Tüm katılımcılarımıza teşekkürler! Sürpriz yarışmalarımız devam edecek!

Back
X