- 19 Eylül 2008
- 277
- 0
- 316
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canım teşekkür ederim :) Paketlemede sorun yoktu ama fazla mı acemiler ne ? ben müşteri hizmetlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum eski bir çağrı merkezi çalışanı olarak,hele ki böyle yüzyüze olmadan satış yapılan kanallar için .. 1saat arayıp ulaşamıyorsam ki sürekli meşgul tonu çalıyordu üzerine de açılıp defalarca yüzüme kapanınca zaten artık ne söyleseler boş yani ,çok sinirleniyorum böyle sorumsuz,duyarsız iş yapan kişilere
Hoşbulduk canım teşekkür ederim :) Paketlemede sorun yoktu ama fazla mı acemiler ne ? ben müşteri hizmetlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum eski bir çağrı merkezi çalışanı olarak,hele ki böyle yüzyüze olmadan satış yapılan kanallar için .. 1saat arayıp ulaşamıyorsam ki sürekli meşgul tonu çalıyordu üzerine de açılıp defalarca yüzüme kapanınca zaten artık ne söyleseler boş yani ,çok sinirleniyorum böyle sorumsuz,duyarsız iş yapan kişilere
netvariumdan saat alan oldu mu acaba:26::26::26:
ben aldım bekliyorum
Aman hepside uyduruk.Her yerde 10 tl zaten bunlar..kızlar netraviumdan saat aldım sizde koşun tabi ben alana kadar hepsi tükendi bi tanesini kaptım![]()
Bende vereyim MART310126. caddeden 20 tl lik hediye çeki isteyene verebilirim gerçi 75 tl üzeri alışverişte kullanılıyormuş
musterı hızmetlerı konusunda cok haklısın canım ben etıcaret sektorunde supervizorluk yaptım bu işleri çok çookkk iyi bilirim hem mesleki anlamda hemde sıkı bır online alışveriş canavarı olarak :) Evimister cık cık cık! Kesinlikle alışveriş yapmayın arkadaslar. Her turlu işim bitti 1,5-2 ay a anca bitti tabi. 2 gun once kargo geldi bu seferde ıade ettıgım urunlerın faturasını yollamıslar anlamadım kı parası ıade alınmış urunun faturasını yollarsan batarsın kardeşim ne yaptıkları bellı degıl...
Brilant kampanya
https://www.facebook.com/photo.php?...59343907.63924.206697189345374&type=1&theater
fikirsensin magnum kazanmışım bayadır bırsey kazanmıyodum off gecende cok canım cekmıstı ohauahuaD: cok ıyı oldu bu :)
T.C numarası işi bana tuhaf geldi hiçbir site istemiyor ya.Dha önce alışveriş yapmış mıydınız:26::26:
kızlar netvariumdaki saatler tamamen ücretsiz mi geliyor yoksa kargo ödüyor muyuz
9,9 tl kargo ücreti var bu da demek oluyor ki saat 10tlye geliyor zaten dışarıda rahatça bulunur bu fiyata bence kızlar.....kızlar netvariumdaki saatler tamamen ücretsiz mi geliyor yoksa kargo ödüyor muyuz
Avondan rujları gelmeyen var mı? Ayın 7sinde kazanmıştım. Ona göre aramayı düşünüyorum.
Kampanya hesabımdan kazandığım için gönderilmemiş olabilir mi? :26:
Kimse yok mu kızlar facebook bayanicgiyim.com yarışması başlıyor, twitterda kazandım şimdi, bizden birileri varsa facede ona yardımcı olayım Bayan İç Giyim | Facebook