Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

6. caddeden 20 tl lik hediye çeki isteyene verebilirim gerçi 75 tl üzeri alışverişte kullanılıyormuş

Hoşbulduk canım teşekkür ederim :) Paketlemede sorun yoktu ama fazla mı acemiler ne ? ben müşteri hizmetlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum eski bir çağrı merkezi çalışanı olarak,hele ki böyle yüzyüze olmadan satış yapılan kanallar için .. 1saat arayıp ulaşamıyorsam ki sürekli meşgul tonu çalıyordu üzerine de açılıp defalarca yüzüme kapanınca zaten artık ne söyleseler boş yani ,çok sinirleniyorum böyle sorumsuz,duyarsız iş yapan kişilere

musterı hızmetlerı konusunda cok haklısın canım ben etıcaret sektorunde supervizorluk yaptım bu işleri çok çookkk iyi bilirim hem mesleki anlamda hemde sıkı bır online alışveriş canavarı olarak :) Evimister cık cık cık! Kesinlikle alışveriş yapmayın arkadaslar. Her turlu işim bitti 1,5-2 ay a anca bitti tabi. 2 gun once kargo geldi bu seferde ıade ettıgım urunlerın faturasını yollamıslar anlamadım kı parası ıade alınmış urunun faturasını yollarsan batarsın kardeşim ne yaptıkları bellı degıl...

Brilant kampanya
https://www.facebook.com/photo.php?...59343907.63924.206697189345374&type=1&theater

fikirsensin magnum kazanmışım bayadır bırsey kazanmıyodum off gecende cok canım cekmıstı ohauahuaD: cok ıyı oldu bu :)

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım teşekkür ederim :) Paketlemede sorun yoktu ama fazla mı acemiler ne ? ben müşteri hizmetlerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum eski bir çağrı merkezi çalışanı olarak,hele ki böyle yüzyüze olmadan satış yapılan kanallar için .. 1saat arayıp ulaşamıyorsam ki sürekli meşgul tonu çalıyordu üzerine de açılıp defalarca yüzüme kapanınca zaten artık ne söyleseler boş yani ,çok sinirleniyorum böyle sorumsuz,duyarsız iş yapan kişilere

musterı hızmetlerı konusunda cok haklısın canım ben etıcaret sektorunde supervizorluk yaptım bu işleri çok çookkk iyi bilirim hem mesleki anlamda hemde sıkı bır online alışveriş canavarı olarak :) Evimister cık cık cık! Kesinlikle alışveriş yapmayın arkadaslar. Her turlu işim bitti 1,5-2 ay a anca bitti tabi. 2 gun once kargo geldi bu seferde ıade ettıgım urunlerın faturasını yollamıslar anlamadım kı parası ıade alınmış urunun faturasını yollarsan batarsın kardeşim ne yaptıkları bellı degıl...

Milla by trendyol�dan şık bir elbise kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Albümdeki Milla by Trendyol � Şehir Hikayesi butiğimizde bulunan ürünlerin doğru sıralamasını 1.Ürün: (Ürün ismi), 2.Ürün: (Ürün ismi), ��.., 5.Ürün: (Ürün ismi) şeklinde yarisma@trendyol.com�a mail atan 50. Kişi Milla by trendyol butiğimizde bulunan �Siyah Kolyeli Elbise 95232� isimli elbiseyi kazanıyor! İyi şanslar�

1.Ürün: Mercan Yakası Lazer Kesimli
2. Ürün: Siyah Kolu Halka Aksesuarlı
3.Ürün: Mercan Empirme Baskılı Tulum
4.Ürün: Yeşil Tek Omuzu Biyeli Elbise
5.Ürün: Siyah Göğüsü Dekolteli Elbise

Son düzenleme:
hobby home collection sayfasını beğendim hediye kazanmam için başka neyapmam lazım :37:

Brilant kampanya
https://www.facebook.com/photo.php?...59343907.63924.206697189345374&type=1&theater

fikirsensin magnum kazanmışım bayadır bırsey kazanmıyodum off gecende cok canım cekmıstı ohauahuaD: cok ıyı oldu bu :)

meslektaş sayılırız canım sevindim ;) ben de teknik ekiplerde çalıştım, şikayet ve müşteri deneyimi konusunda ağzımız çok yandığı için de hataya katlanamıyoruz galiba .. burda bu tarz şeyleri paylaşmayı çok seviyorum en azından düzgün çalışmak için vesile olur satışçılara, hatadan çok onu nasıl düzelttikleri de önemli ama batıyorlar işte .. bence problemleri paylaşmamız çok güzel aynen devam..

netvarium da arada saatler değişiyor sanırım geçenkinden başka başkalar var

Back
X