Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bi hesapla iki saat seçilebiliyormu? saatler nasıl peki merak ettim güzelmi

ben denedim ama olmadı. sadece 1 ürün satın alabilirsiniz diyor. arkadaş nasıl aldı anlamadım :26:

kızlar bide bu netvariumdan kargo ücreti kapıda ödeniyormu extradan para alıyormu bunun için bilen varsa yazabilirmi?

50 tl üzeri alışverişte kapıda ödemesi varmış..
iki ayrı hesaptan saat alınabilir.

kılar migrostan damla sularınızı aldınızmı?

kampanyalarımdan baktım kartımda %100 bedava yüklü görünüyor ama kasada düşmedi. aynı şekilde bi de %100 bedava heinz ketçap yüklenmiş nerden geldi bilmiyorum. bunuda alamadım

Sevgili Anneler! Kazanan annelerimiz belli oldu, kendilerini tebrik ediyoruz! 1. sorumuz" 4. aydan sonra bebeğin ek besin ihtiyacı günlük toplam ne kadar idi" Cevabımız ise "1 çay bardağı", 2. sorumuz ise "1 yaşına kadar bebeğin alabileceği ekbesin nedir idi" Cevabı "enginar" idi. Çünkü bebek beslenmesinde ilk 1 yıl kesinlikle inek ve keçi sütü kullanılmamalıdır.

milupa anneleri hiçbirimiz bilememiş gibi

kızlar maggiden bana mes geldi şiir yazmıstım 1. yılı icin ekstra hediye göndereceklermiş adresimi aldılar binbir teşekkür ettiler bakalım neler gelecek

Sevgili Anneler! Kazanan annelerimiz belli oldu, kendilerini tebrik ediyoruz! 1. sorumuz" 4. aydan sonra bebeğin ek besin ihtiyacı günlük toplam ne kadar idi" Cevabımız ise "1 çay bardağı", 2. sorumuz ise "1 yaşına kadar bebeğin alabileceği ekbesin nedir idi" Cevabı "enginar" idi. Çünkü bebek beslenmesinde ilk 1 yıl kesinlikle inek ve keçi sütü kullanılmamalıdır.

milupa da böyle yazmıslar hepimiz yanlıs yaptık herhalde 2-3 kaşık ve keçi sütü yaptık hepimiz cevapları görünce gülesim geldi

Bayan İç Giyim
X ayakkabi sponsorluğunda Xayakkabi.com
Yarışmamıza katılan bir kişi Kargo ücreti ödemeden ayakkabı kazanacak..
Yarışma Kuralları
Öncelikle Facebook ve twitter da X ayakkabıyı beğenip
Xayakkabi Xayakkabı | Facebook
... https://twitter.com/#!/xayakkabi
Bu yarışmayı kendi duvarınızda paylaşmanız ve X Ayakkabı sitesine üye olmanız gerekmektedir.
Gerisi Kolay ...
Kuralları tamamlayanlar hazır olun. 13:15 te yarışmamız başlayacaktır.Devamını Gör

İzmir'liler Douglas'a!
Twitter adresimiz üzerinden bugün saat 14:30'da yayınlanacak cümleyi retweet eden 5. 15. 25. 35. 45. üyelerimize ücretsiz cilt bakımı veya makyaj uygulaması hediye ediyoruz. Kazanan üyelerimiz seçecekleri uygulamayı yeni açılacak olan Alsancak mağazamızda 31 Mart Cumartesi günü yaptırabilecekler. Douglas Türkiye (@DouglasTurkiye) Twitter'da

Vipdükkan’da hergün bir yarışma! Bugünün yarışmasına katılmak için sitemizde “La Koket” kampanyasında Bot ve çizme kategorileri altında kaçar adet ürün olduğunu yazın ve cevaplarınızı yarisma@vipdukkan.com adresine sitemize üye olduğunuz mail adresiniz üzerinden “30 Mart Yarışma” konu başlığı ile gönderin! Doğru cevabı gönderen 50. ve 100. kişi sitemizde La Koket kampanyasından fotoğrafını paylaştığımız şık çantanın sahibi olacak. Gönderdiğiniz ilk mail dikkate alınacak ve bu post altında paylaşılan cevaplar kabul edilmeyecektir. Sonuçlar 15:00 ‘de açıklanacaktır. Bol Şanslar

hahhaaaa cok guldum yaaa hay YARABBIM

arkadaşlar bu philips in sonuçları ne zaman açıklanıyo? son katılım 19 mart diyo ama sonuç yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…