amannnnn yarışma da neymiş :) :) beim için bi gereği yok zaten artık kalmadı hamileyken begenmiştim sayfayı anne bebek de bilgiler paylasıyorlardı o yüzden takip ediyorum.. düşük yaptım 2 hafta öncebi önemi kalmadı o yüzden bi de ilk di herseye hevesli hevesli bakıyordum erkenden ama kısmet değilmiş ne yapalım.. hayırlısı olsun gene verir ALLAH inş ne deyim .. :S :S
amannnnn yarışma da neymiş :) :) beim için bi gereği yok zaten artık kalmadı hamileyken begenmiştim sayfayı anne bebek de bilgiler paylasıyorlardı o yüzden takip ediyorum.. düşük yaptım 2 hafta öncebi önemi kalmadı o yüzden bi de ilk di herseye hevesli hevesli bakıyordum erkenden ama kısmet değilmiş ne yapalım.. hayırlısı olsun gene verir ALLAH inş ne deyim .. :S :S
çok geçmiş olsun canım. atlatırsın merak etme. belki hayırlı değildi, ondan nasip etmedi Allah.. iyi düşün.. herşeyin bi zamanı vakti var.. yaşamayacağını Allah-u Teala biliyodu ama sen bilmiyordun, bu da bi sınav sabret daha güzel, daha tatlı bi bebeğin inşallah olur kısa zamanda..
Kızlar daybuyday den 20 TL çekim yüklenmiş yuppi.Diğerleride gelir sanırım yuppiii
Güle güle kullan cnm benimkiler 1 ayı geçti hala yoklar...
O alışverişleri fikirmetreden alınan 10tl çek veya kargo bedava gününde mi yapmıştın cnm ?
Evet canım ozaman yapmıştım. Bekliyorum diğerleride yüklense bide güzel bi alışveriş yapsak
Daybuyday 10tl çek var elimde kızlar hemen kullanmak isteyene verebilirim......isteyen var mı?
Ben özel mesaj atamıyorum eğer siz atabiliyorsanız bana mailinizi atın özelden ben ekleyim sizi oradan vereyim adres bilgilerimi olur mu?ben alabilirim.....
Ben özel mesaj atamıyorum eğer siz atabiliyorsanız bana mailinizi atın özelden ben ekleyim sizi oradan vereyim adres bilgilerimi olur mu?ben alabilirim.....
Ben özel mesaj atamıyorum eğer siz atabiliyorsanız bana mailinizi atın özelden ben ekleyim sizi oradan vereyim adres bilgilerimi olur mu?
çok üzüldüm canımAllah sabrını veriyor ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm ama hayırlısı böyleymiş deyip kendimi teselli ettim şimdi oğlum 8 aylık oldu maaşallah .. hepimizin başına geliyor fazla düşünmeme çalış kendini toparla daha sağlıklı bir bebişin olacak inşallah
tamam atıyorum canım
çok yorumlar yapılmış ama son kez bende yapim...Allah sağlıklı bebekler nasip etsin..bende 2 tane kaybettim ..şuan çok şükür 3. bebeğim kucağımda..8 aylık sağlıklı bir kızım var..vakti gelince allah sanada sağlıklı bebek nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?