maggi si yada colgate gelen varmı?
colgate geldi de gelmez olaydı parmak kadar bişi yollamışlar:26:
colgate geldi de gelmez olaydı parmak kadar bişi yollamışlar:26:
tahmin edebiliyorum....numuneleri küçücük. .daha önce görmüştüm
ben alayım cnm ama özel mes atamıorum
ben de özel msj atamıyorum canım o zaman en iyisi şöyle iki mail adresi edin. önce a adresiyle westwinge üye ol. sonra a adresinden b adersine davet gönder. b adresi ile aveti kabul ederek başka bir isimle westwinge üye ol. böylece b adresin ile 25 tl'lik çek kazanacaksı. b adresi ile çekini kullanarak yapacağın alışverişten de a dersine 25 tl kazandırmış olursun. bu arada 25 tlLik indirim en az 50 tl'lik alışverişte kullanılıyor ama yine de karlı oluyor.özellikle de bu haftasonu kargo bedava olduğu için iyi oluyor. Mesela ben kardeşim ne istediğine karar veremediği için 50 tl'lik çek aldım 25 tl ödedim
kızlar lilanar diye bi site var satış mecburiyeti yok.. sattıgınız ürünlerden baya bi kar elde ediyorsunuz( mesela katalog fiyatı 29 olan bi ürün müsteri temsilcisine 19 milyona satılıyor geriye kalan para kendinize kalıyor) ayrıca sattıgınız ürülerden ayrıca bi de prim alıyorsunuz katalogunuz da ücretsiz geliyor katılmak isteyen olursa beni referans olarak kullanabilir mi acaba ( referans vermek mecburi ).. üstelik alt üyeliginiz olarak referans numaranız ile baskalarını da üye olarak eklediginizde onların satışlarından da ayrıca prim kazanabiliyorsunuz.. kesinlikle cok kullanıslı ürünleri var.. bir sürü de kategorisi var bu ürünlerin.. katılmak isteyen olursa her konuda yardımcı olabilirim.. evde para kazanmanın yöntemi işte.. bekliyorum kızlar isteyenleri..:13:
kızlar şu tıkla kazandan yüklediğimiz pril bu gün son değilmiydi. indirimimi göremeiyorum be ya. bittiimi acaba?
maggi si yada colgate gelen varmı?
daybuyday yüklenen çeklerimle alışveriş yapayım dedim, o da değişmiş, "kullanacağınız hediye çekleri toplamı alışveriş toplamınızdan büyük olamaz" diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?