Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben de birşey kazanamıyorum :)) hatta maggi den 500 kişi arasına bile girememiştim bu kadar da bahtsız bedevi olunmaz ki ama ya .. yudum yarışmasına katılayım dedim onu da beceremedim eksik gedik yazmışım kendim bile beğenmedim bu arada keskinoğlu piliç de Nisan ayında bol bol yarışma yapacakmış belkim ondan kazanırım

daybuyday de sadece bir hesaptan 20 tl lik çekim yüklendi.Beklediğim 3 tane daha hesap var. Acaba onlar ne zaman yüklenecek. Yoksa isim aynı oldugu için mi tek çek yüklendi. Anlamadım ki.

bu tarz şeyleri burda paylaşmak yasak canım reklam içerikli mesaj olarak algılanır bir dha yazma

kızlar şu tıkla kazandan yüklediğimiz pril bu gün son değilmiydi. indirimimi göremeiyorum be ya. bittiimi acaba?

herkeşleree merhaba:)

kampanya okumaya üşeniyorum bu aralar

blog kampanyalarına katılıyorum

daybuyday yüklenen çeklerimle alışveriş yapayım dedim, o da değişmiş, "kullanacağınız hediye çekleri toplamı alışveriş toplamınızdan büyük olamaz" diyor

daybudayda diğerleri gbi olmuş demek
zaten öyle zararlarına oluyordu

Cumartesi ve Pazar günü Vipdükkan'dan yapacağınız 40 TL ve üzeri alışverişlerinizde KARGO BEDAVA!

Kızlar kfc den 1 adet 6 lı hot shots var elimde.limango 20 lira çek karşılığı verebilirim.çek onaysız olsada olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…