Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daybuyday yüklenen çeklerimle alışveriş yapayım dedim, o da değişmiş, "kullanacağınız hediye çekleri toplamı alışveriş toplamınızdan büyük olamaz" diyor

20 TL den yüksek olmalı zaten alacağın ürün.

20.90 TL ise 90 kuruş ödersin.

tamamen bedava alamazsın ki.

daybuyday yüklenen çeklerimle alışveriş yapayım dedim, o da değişmiş, "kullanacağınız hediye çekleri toplamı alışveriş toplamınızdan büyük olamaz" diyor

İyide bu zaten hep vardı..

:26:bencede bu hep vardı zaten:26:

kızlar canım çok sıkılıyor bu aralar içim daralıyor. Bahar mı çarptı beni yoksa Moralim bozuk nedensiz hemde.

selam herkese

coca cola kırmızı kasa ne kadar daha devam edecek? elimde 12 tane kola şifresi var girsem alacak bir şey yok trendyol bir daha olur mu acaba?

Giyimler.com alışveriş yapan oldumu hiç?

verdiğin siteyi şöyle bi inceledim.

Japon style dedikleri ürünleri satıyor. Bunları çok ucuza temin edip 3-4 katına satıyorlar.

Birde bunların kalıpları çok küçük oluyor.Minon oldukları için. gittigidiyordan 3 ürün almıştım bedenleri küçük geldi.

Sitenin güvenli olup olmadıgı hakkında birşey diyemem.Alışveriş yapmadım ama eğer yapacaksan S giyiyorsan M veya L bedenini al.

ayrıca fiyatları çok pahalı. Gittigidiyorda daha ucuzları vardır.

Son düzenleme:

peki teşekkürler peki sizin bana tavsiye ettiğiniz kapıda ödeme olan bi yer var mı?

peki teşekkürler peki sizin bana tavsiye ettiğiniz kapıda ödeme olan bi yer var mı?

Canım güvenli e ticaret ile son derece rahat bi şekilde alışveriş yapabilirsin. Ürünü beğenmezsen,defolu çıkarsa, iade edip paranı geri alabilirsin. Kredi kartı ile ödeme yaparsın.

Kredi kartım yok diyorsan kapıda ödeme yapan bir site aklıma gelmiyor.

İyide bu zaten hep vardı..

Eskiden alacağım ürünün üzerine kargoyu ekleyip ondan sonra çeki düşüyordu. Şimdi kargoyu üstüne eklemesini geçtim 20TLlik çeki 19TL olan ürün için bile kullanamıyorum. Nasıl eskiden de böyleydi?

Onu hiç duymamıştım.

sadece alacagın ürün 20 TL den düşük olmayacak.

kargo hariç biliyorum ben.

19 TL lik ürün + kargo bedeli 5.90 TL den 20 TL lik çek kullanıldıgını bilmiyorum.

selam herkese

coca cola kırmızı kasa ne kadar daha devam edecek? elimde 12 tane kola şifresi var girsem alacak bir şey yok trendyol bir daha olur mu acaba?
Sanırım bu gece son nereden biliyorsun dersen dün gece coco cola bölümünü kaldırdılar sonra insanlar faceden bastırınca eklediler bugün 31 i ya ayın neden 30unda kapattınız diye bastırınca tekrardan açtılar.yani bu gece son kodlar arkadaşım...Bana verir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…