Ayrı ayrı hesaplardan alıyorum canım çekleri.
peki şeker davet yapıyor musun?
canım hotmail hesabı aç yeni hesap ya da hiç çek almadığın bi hotmaile davet yolla belli bi hesabından oraya çek biriktir.
örnek ben ve airrr
bedava, bedava hediye, bedava numuneler, çekiliş, çekiliş sonuçları, çekilişler, feys kampanyaları, hediye, hediye kazan, hediyeler, kampanya, kampanyalar, kazananlar, merekila çok kazanıyoooo, numuneler kampanyalar, paylaşım, promosyon, promosyonlar, sonuclar, yarışma, yarışmalar
Anahtar Kelimeleri Etiketleri Görüntüle
vay vay bak sen merekila etiket yapmışız yakışırr
ben anlamadım cnm:44::44::44::44::44:
sen bana vanishden kazandığın çeki yolla özel hizmet veririm sana :)
bildiğin davet sistemi diğer sitelerde kullandığımız sistem bir hesabın ana hesap oluyor diğer açtığın ya da varolan hesaplarına davet yollayarak üye yapıyorsun her alışverişten 20 tl çek kazanıyorsun .
burada çek veririm diyen arkadaşların da mantığı bu sana 10 tl senden onun hesabına alışveriş sonrası 20 tl anlamamış olamazsın
bedava, bedava hediye, bedava numuneler, çekiliş, çekiliş sonuçları, çekilişler, feys kampanyaları, hediye, hediye kazan, hediyeler, kampanya, kampanyalar, kazananlar, merekila çok kazanıyoooo, numuneler kampanyalar, paylaşım, promosyon, promosyonlar, sonuclar, yarışma, yarışmalar
o çeki d ene zaman yatıracaklar bakalım
Ben bu anlattığını biliyorum cnm.Acaba fikirmetre çekini yeni üyelik almadan mı kazanıyoruz falan diye zannettim,değilmiş demek..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden öyle yazıyooo
ben değil asıl kazanan dadlugacının anası
iki üç kez okudum yazdığını anlatım bozukluğun var. ne demek istediğini anlamadım. kavram kargaşası yaşıyorsun
hem boşver sen daybuyday ı senin venişin varbak bizim yok kampanyası da bitmiş. insan yağmasa da gürler çek ne ki buyur senin olsun der değil mi ? [/QUOTE
Bir de dövseydin bari
nasıl yani kızzdaha dün gecemi yaptım 3 tane bakıyım hemen
baktım
duruyor yerinde ya kız fikirmetre | fikrini paylaş buradan dolduruyorum ve 10 tl yükleniyor
kızlarrr
daybuyday yazılarınızı okudum tüm merakları gideren cevabı veriyorum . hesabımda 5 tane 20 lik çekim var sepete 119 liralık ürün attım çeklerim birleşiyor çok güzel zincir oldularr
hani bana alkış
Kızlar fikirmetre daybuyday çeki hala veriyor şmdi denedim çek geldi oleyyyyyyyyyyyyyy
ben de stokluyorum ne olur ne olmaz diyeama öyle cevaplara sallıyorum ki fikirmetreye adamaların anket parametreleri değişecek eksen kayması yaşayacaklar
canım hotmail hesabı aç yeni hesap ya da hiç çek almadığın bi hotmaile davet yolla belli bi hesabından oraya çek biriktir.
örnek ben ve airrr
O duruyo cnm da ..Anket dolmuştur yazıyodu geçenlerde..
yaa kızlar fikirmtrede iki hesaptan yaptım anketi ve gelen koduda girdim ama yüklemio neden acaba?
fikirmetrede anket bulamadım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?