Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Medikoset tıbbi ürünler/BURSA, Benim ADIM Mutluluk'un fotoğrafını paylaştı.

BLENDER VE NEVRESIM TAKIMI HEDIYELI YARIŞMA
(LUTFEN ONCE KURALLARI OKUYUNUZ)

Yapmanız gerekenler
-Yarışma görselini duvarınızda herkese açık paylaşmak
-Sayfayı 1 kez paylaşmak
-Görselin altına şartlar tamam yazıp beğendirmek
-Fotoda etiketli admin profilini eklemek yeni profil ==}} (ILKNUR ALTAY)
-50 Beğeni bir çekiliş hakkıdır.
-Beğenen kişiler mutlaka sayfayıda beğenmelidir. Üye incelemesi adminler tarafından titizlikle yapılacak ve üye olmayanların oyu geçersiz sayılacaktır.
-EN COK BEGENI ALANA '' APRICOT BLENDER''
-ÇEKILIŞLE 1 KISIYE ''COTTONWORLD NEVRESIM TAKIMI (KIRMIZI)
**HEDIYE**
BAŞLAMA TARIHI 9 MART
BITIS 29 MART 20.00

TÜM KATILIMCILARA BOL ŞANS

avonun sayfasına baktım göremedim canım öle bişi

sendemi :))) videonun sonunda çıkıyormuş kazananlar bu ne bişim iş yahuu valla rezil olduk haha

ay kızlar çok tatlısınız videoda ismimi bile göremedim
ay nedense hepimiz bişey kazanınca hemen kocişlerle paylaşıyoruz ben de ilk kocişi arıyorum e kendi telimide yazamayınca onu arıyolar o bana evde otur gelecekmiş diyo

bide kazanan kızlar güle güle kullanın cicilerinizi benimde rengadan yağlık tuzluk takımım pzt veya salı gelecek miş

kızlar kotex ten 8 martta 200 kişi çanta kazanmıştı.
burdan kazananlar içinden çantası gelen oldu mu acaba

canım benimde yüklenmiş. Hepsi yüklensin güzel birşey alacağım çekleri birleştirip

yaşasın daybuyday

bencede canım ben ilk çeklerimle bornoz takımı almayı planlıyorum inşallah alırım toplansın hepsi bi 2. adımda yüklenen çeklerle de bişeyler düşüneceğim inş bu ayda kaçırmayız bedava kargo gününü ilk ay 26 sında 2. ay 21 inde kargo bedava idi

bu arada Berenciğim doğa dükkanı yarışması olduğunda seninle admine resmen saldırmıştık haksızlık yaptılar diye bana sonradan paket yollamışlar sanırım susturmak için sana da geldi mi aklıma geldi şimdi nasıl da sıkışmıştı yazık

daybuyday 2. çekim de yüklendi bu kadar erken beklemiyorumvay be bence daybuyday 1 no

benim de 1.çekim yüklenmiş, 2.de bugün yarın yüklenir..tek yapılacak şey, kargo bedavayı beklemek, sabırsızlanıyorum bende..
inşallah güzel şeyler olur o gün..

cnm daybuydayda kaç tane çek birleşiyor? bana şimdi 5 tane 20 tl yüklencek. toplam 100 tl ediyor. bunun hepsini birleştirip kullanabiliyormuyum.? :26:

yaa kızlar fikirmetre devam ediomu yeni mail alıp alsam diorum 10 tl lik çeklerden
birde burdan bi arkadaş yazmıstı yeni maile gerek yok aynı adresten alabiliosun die nasıl olcek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…