Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Royce Energy Drink

[/h][h=6] Sevgili Royce Energy Drink severler, birazdan yeni kampanyamızla karşınızdayız :)[/h]
yine bi konser sanırım:)

23 Mart'ta başlatmış olduğumuz 28 Mart'ta sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 25 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Alev Dinç

2. Burcu Koç

3. Cemile Ulus

4. Derya Erdoğmuş Gök

5. Dilek Özçalı

6. Eda Nazan Ansen

7. Fatma İşleten

8. Gamze Diker

9. Halime Çolak

10. İrem Berfu Sönmez

11. Kübra Kayaduran

12. Letafet Balkan

13. Merve Özgün

14. Necla Sürgelen

15. Oya Kaya

16. Özlem Gülen

17. Pınar Onan Bektaş

18. Sabiha Çiğdem Işıklı

19. Saliha Temiz

20. Tuba Elmacı

21. Yasemin Çiçekoğlu

22. Zübeyde Gürsel Bıldırcın

23. Tülin Karakaş

24. Sevda Eyiçalış Özbek

25. Havva Keçoğlu Erdoğan

Sağlıklı ve keyifli günler dileriz!

pzt ve yine şansızımmm kazanan lar iyi günlerde kullansın cicilerini yukardaki vazalinnnnnnnnn

Rexona Türkiye ‎Emine Gemici,09.03.2012 - 05.04.2012 tarihleri arasında puanlarınızı toplayıp kullanabilirsiniz.
Sevgiler

sagol haber verdigin icin bende puan biriktiriyorum gittim sirf puan yapmak icin 2 adet (burasida baska bir konu--- birisini deo digerinide roll-on aldim crystal serisi ordaki bayanada sordum roll-on stickde gecerli dedi puana kasadanda ayri ayri gecirdik ama tek sifre geldi) rexona aldim bide migrostan okadar param gitti dalgami geciyor bunlar kampanyasi hala devam etsin yarida puanlari sifirlasinlar sinir oldum 406 binde puanim ayakkabiyi almam icin o sifresi gelmeyen rexona yetcekti simdi 5. nisana kadar gidip tekrarmi rexona almam lazim offf katilmicam bidaha böyle sacma sapan puanlamalara...

‎26 Mart: Yasemin D. Kılınç - Su Karaaslan - Mehmet Yaşar Göksel - Mehmet Avci - Murat Avcı - Tuba Şanal - Ömer Yıldız - Ferah Öztürk - Ecem Demirtaş - Nebiye Öztoprak - Gülçin Baş - Aşkın Sağlam - Emrah Demir - Hamarat Ablam - Caner Doğan - Beniz Akyol - Ali Ali Baral - Seda Ersin Uysal - Semiha Özaltın - Metin Yegen - Zeynep Yıldırım - Naciye Yıldırım
27 Mart: Aysun Üstünol - Omer Baglan - Snn Yil - Zehra Baral - Kader Gever - Emel Uğuş - Berksoy Tercüme - Özay Dınçel - Murat Bayat - Nergiz Destireci - Havva Can Abanoz - Meltem Günay - Melih Bkrcgl - Serpil Polat - Ünsay Yilmaz Nurcin - Yelda Köylü - Aynur Şiranun - Zeliha Pektaş - Hasan Demirci - Ismail Aksel - Seyfi Bahşi - Ezgi Kasap - Sercan Cengiz - Cansu Aktaş
28 Mart: Gönül Topaloğlu - Seher Akar - Eda K. Kuştemur - Hatice Tuz - Esra Karal - Ahmet Akman - Nefise Sarıçam - Helena Faber - NEfİse Haspalali - Orhan Barış - Arzu Altun - Hüsniye Şentürk - Sadiye Isit Tığlı - Ela Muhsine Edit - Yıldız Çalışkan - Sevim Alyat - Aysel Torlak - Emine Baral - Oğuz Yürükler - Mehmet Ekinci - Kemal Gürbüz - Onur Güner - Emine Ayşe Kaya - Mehmet Emin Gürbüz
29 Mart: Murat Çalişkan - Ayhan Yürükler - Halit Baral - Leyla Dicle - Ayça Ay - Sevim Artısın - Emine Altinişik - Nejla Kuştemur - Barış Sağlam - Murat Goren - Fatma Taştekin - Deniz Kırcı - Melek Atar - HandanEvrim Ülgen - Pınar Durak - Rabia Demir - Simge Marmarisli - Memet Flash - Fatma Yazgan - Burcu Şiranun Özdemir - Yusuf Nişancı - Selda Özgür Temiz - Nazmiye Demirtaş - Nilgün Tatla
30 Mart: Ahmet Ataş - Hilal Destireci - Emine Baral - Faysal Arslan - Mesut Tunç - Hüseyin Arslan - Fatih Öksüz - Derviş Öksüz - Mehmet Yağmur - Filiz Tutar - Talha Eren Kavun - Meryem Boynueğri - Coşkun Korkmaz - Filiz Çakır Işık - Gulsen Karahan - Pınar Inanc Atmaca - Esma Parasız - Kampanyac Alemi - Leyla Kaya - Aynur Ejder - Ender Ozkul - Özlem Tura - Zeynep Maytar - Ayşe Er
31 Mart: Suzan Gedik - Belgin Kan - Ali Baral - Izzettin Ünverdi - Izzet Baral - Yeliz Kahraman - Canan Tufanoğlu - Selma Ay - Halil Siyaher - Fatma Şamdanlı - Ercan Nacar - Yasemin Güner - Serim Boztepe - Saadet Göçmen - Zeynep Beyinli Ermis - Hatice özkan - Hasan Algun - Seher Lavin Karaaslan - Saime Kocakulak - Suzan Dongu - Aynur Seçil - Serkan Mahsun - Banu Özen - Sema Zeynep Dursun
01 Nisan: Şebboy Akkurt - Canan Yıldız - Muhammed Ali - Perihan Yetiş Erkin - Baran Emrah - Yonca Aslan - Zeynep Ece Usta - Fatih Erili - Havva Değirmenci - Uğur Ateş - Zeliha Dursun Demir - Hatice Erdem - Sinem Sönmez - Zekeriya Özdoğan - Sermin Çakır - Fikriye Çakar - Esra Boyraz - Çetin Erat - Nimet Kurşun - Benz Anna - Senem Ağırantaş - Yusuf Azılı - Celal Alkayader - Saliha Ülgü

ZEBRA AYAKKABI çekilişimiz gerçekleşti 183 katılım oldu bu çok iyi bir rakam önzelikle bu yüzden ilginize çok teşekkürler 2 talihlimiz çekilidi Sümeyyeymen Saraç ve Reyhan Dönmez kazandı tebrık ederız! Kendılerınden sıtemıze uye oldukları maıl adresını rıca edıyorum. Ayrıca kazanan tum okuyucularımızın sansları daımdır. Isımlerı gene cıkarsa gene talıhlımız olurlar. Devam eden 5 kampanyamıza bekleriz.
sonunda kazanmışım

cnm migrostan alımda bi seferlik puan veriyolar zaten boşuna almış olursun

ayhhh kendi adımı kazanan listesinde gördüm , Allah ımmm kim nasip oldu isee çok daha fazlasını versin :) ama ne kazandım ne ara ne yaptım hatırlamıyorumm hadi bakalımmm

cnm migrostan alımda bi seferlik puan veriyolar zaten boşuna almış olursun

yaa canim orda calisanlar oluyor dediler haklisin bosuna almisim baksana normal 110 bin puan yerine tiklayip kodu giriyorum
kod bulunamadi diyor 8tl bosa gitti simdi 406 bin puanda bosa gitcek durduk yere basima dert aldim yaa :)

markalimo

Twinexte Gözlük Kampanyası

Sevgili takipçilerimiz yeni bir YARIŞMAYLA karşınızdayız.
Yarışmamız 2 Nisan saat 14:00'da başlayıp
3 Nisan Salı günü saat 15:00'da sona erecektir.

... Yarışmamıza katılmak için şartlar;

1-Sayfamızı beğenin ve görseldeki kampanyamızı herkese açık şekilde prolinizde paylaşın.

2) Görselin altına kampanyayı profilinizde paylaştığınıza dair bir mesaj bırakın ve En az 25 arkadaşınıza bu bıraktığınız mesajı beğendirin.

3) Twinexte Gözlük Kampanyamızdaki ürün sayısını, adınız ve soyadınız ile birlikte markalimo@gmail.com adresine gönderin.

Yarışma sonunda kazanan 1 kişiye Twinexte gözlük hediyemizdir.

Herkese Bol Şans

Daha önce sayfamızı beğenen takipçilerimiz de yarışmaya katılabilirler.

markalimo.com | modada yeni trend

kızlar çamaşırım.com dan 5 tl lik hediye cekim var
ilgilenen olursa msj atabilir

canım, bu neyin sonuçları? isim benzerliği değilse eşim de kazanmış..

kızlar bir de Daybuyday hangi kargoyla geliyordu unuttum, Mng miydi?

linki alabilirmiyim kzılarrrr

oğlan uyuyo şimdi kalksın evire çevire dövücem onu yiğenlerim adına katılıyorum onlar kazanıyo benim bebe kazanamıyo
bi yerde adını görmedim daha elalemin bebelerinden neyi eksik
biskelet dedi gittik aldık salıncağı var iki beşiği var akülü araba dedi dedesi aldı hiçbişeyini eksit etmiyoz bebenin yarışmada kazanmaya gelince yok anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…