Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sen yine iyi demişsin ben 157 falan dedim
Bu arada kilo vermede süper gidiyosun özel bi formülün var mı:44::44:

canım her şeyden yiyorum ama çok az miktarda
800 1000 kalori arası besleniyorum 1 haftadır bugün 1056 oldu abartıyım dedim biraz

aceleden direkt yazdım aramızda lafı olmaz diye anında alınmışsın pekü güzelim senin iletişiminle olsun :)

şikayetvarda yazdım facelerinde 2 aydır yazılanlara cvp vermiyorlar iletişimde kopukluk var diye vs diye ertes gün aradılar demek herkesle iletişime geçiyorlar sevindim

iyi akşamlar arkdaşlar ya bu moneyclub noldu bnm ongan cheesecake vardı 75 ,indrmli ama yoktu markette kaç dfa gttm bnm gbi olan var mı

aldığım 20 kilonun 14 kilosunu verdim, herşeyi yiyorum, hemde tıka basa ama günde 3 lt su içiyorum.. sanırım sırrım bu

ayy canım hatırladım doğa dükkanına nasıl saldırdık ama
ama çok haksızlık ettim yaaa

lipton yarın açıklanıyor kızlaaar...inşallah buradan kazanan çok olur..
bi de money e yetişip tutturabilsem,pantene sentez i denememiştim

ya yine kazanamadım bu dankeki hiç kazanamıyorum yaaaaa

inşallah bende kazanırım liptonu yaa ben daha hiçbirşey kazanamadım olmaz ki 500tane maggi bile çıkmadııı

bende tam tersi herşeyi yiyorum ama kilo alamıyorum kızım doğduktan 1 ay sonra eridim resmen kimse inanmıyo doğum yaptığıma karnım bile dümdüz oldu.

[Organicare Organic Baby Shampoo - Hediyeli Test] - Tebrikler kazandınız.‏
Tebrik ederiz. Testimizde yer alan soruların tümünü doğru yanıtlayarak bebegimebakim.com'dan size özel hazırlamış olduğumuz hediye setini kazanmak üzeresiniz. Lütfen aşağıda yer alan adres ve GSM numarası bilgilerinizi bu e-mail adresine bir cevap yazarak teyit ediniz.
Teyit mesajınızın tarafımıza ulaşmasının ardından bilgileriniz kontrol ve ön elemeden geçirilecektir. Seçilmeniz halinde telefon ile aranarak adres ve diğer bilgilerinizin teyidi istenecektir. Daha sonra hediyeniz kargoya verilecektir. Bilgilerini e-mail ve arandıklarında telefon ile teyit etmeyen katılımcılarımıza hediye gönderimi yapılmayacaktır.
Katılımınıza teşekkür ederiz.
ÖNEMLİDİR:
bebegimebakim.com sitesi tarafından düzenlenen hediye kampanyaları aylık kotalara tabi olup hediye almaya hak kazanılması site sunucusu (server) tarafından otomatik olarak gönderilen bu mesaja bağlı değildir.
bebegimebakim.com hediye verilmesi planlanan üyeleri elemekte ve seçmekte serbesttir. Bir üyenin otomatik e-mail ile hediye mesajı alması o üyeye hediye gönderileceği anlamına gelmemektedir.
Hediye almaya hak kazanan üyeler site yönetimi tarafından ön elemeden geçirilerek ve daha sonra telefon ile aranarak adres teyidi yapıldıktan sonra hediyeleri adreslerine gönderilmektedir.
Bu e-posta kişiye özel gönderilmiştir. Eğer sizi ilgilendirmeyen bilgiler içerdiğini düşünüyorsanız lütfen en kısa zamanda bu e-postayı ve eklerini siliniz.

Kazandımmı şimdi ben? Dün bu msjın altına yanıtlayıP yollamıstım ama ne yazmıstım unuttum, az önce tebrikler kazandınız yazısını farkedince adres bilgilerim dogrudur diye email attım :44::44:Gerci beni aramadılar i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…