Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yanlış hatırlamıyorsam burada bi arkadaş int ten bakıldığını söylemişti ama nasıl yapılıyor unuttum
canım moneykart müşteri hizmetlerini ara money kart kodunu gir temsilci çıkıyor internet şifresi istiyorum de 123456 olarak standart bir şifre veriyorlar herkese,yalnız aramadan açmıyorlar bilgine yani şifreyi girip deneme boşuna

Güvenli Alışverişin Adresi, Fırsat Uçuyor dan Siz kadıncaherşey.net üyelerine özel hediyeli kampanya
3 üyemizin King Fresh Saklama Kabı 10 Parça saklama kabı kazanacağı yarışmamıza katılmak için
-Fırsat Uçuyor sitesine üye olmak
(www.firsatucuyor.com)

-Fırsat Uçuyor Facebook sayfasındaki ilk ürün resimli konuyu duvarınızda paylaşmak
-Kampanyayı kendi profilinizde paylaşmak
12 nisanda son bulacak kampanyamızda tüm üyelerimize bol şans dileriz.

https://www.facebook.com/www.kadincahersey.net?ref=ts

MEGA ALIŞVERİŞ MERKEZİNDEN HEDİYELİ KAMPANYA
3 Üyemizin Tasarım Harikası ARZUM Fırrın Ekmek Kızartma Makinesi AR 232 Kazanacağı Kampanyamıza Katılmak İçin
- www.megaavm.com sitesinde ana sayfada bulunan E-BÜLTEN sistemimize kayıt olmanız
-Duvarımızın dan beğendiğiniz 1 ürünü kendi profilinizde paylaşmanız
4 nisan günü son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz.
https://www.facebook.com/megaavm

Son düzenleme:
kızlar neskafeleri gelmeyen var mı? eşimin adına olan geldi benimki hala gelmedi sayfaya yazıp duruyorum bilgilerinizi gönderin diyo gönderiyorum hala yok defalarca yazdım

Dün akşam gerçekleştirdiğimiz
Neşe Erberk ile Canlı Yayın'a katılarak bizlere
sorularını iletenler arasından NIVEA VITAL
Hediye Paketi Kazanan hayranlarımız:
Aslı Sonbahar
Ayşe Şenkal
Berna Gülcan
Hilal Işık
Işık Demirtaş
Semiha Özaltın
Senem Demir
Şenel Çalıcıoğlu
Tuğba Reşitoğlu
Yasemin Kılıç
Zübeyde Özen

kızlar eger ısım benzerlıgı degılse annem adına kazanmısım

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Farkındayım Değiştim Takipçileri Kazanmaya Devam Ediyor.

23 Nisan'da Doğanın Cennetinde Şifalanma Etkinliği

http://www.farkindayimdegistim.com/...item&id=241:doga-cennetine-yolculuk&Itemid=41

1 şanslı takipçimize Muhteşem Farkındalık - Varlığın En Saf Hali Kitabını hediye ediyoruz.

Kazanmak için hemen aşağıdaki 23 Nisan'da Doğanın Cennetinde Şifalanma Etkinliği linkli gönderiyi beğen-paylaş- yorumla!
...
13 Nisan saat 17:00 e kadar sende beğen-paylaş-yorumla bu fırsatı kaçırma.

Dikkat! Çekiliş listesine adınızın eklenebilmesi için beğen-paylaş-yorumla üçlemesinin mutlaka tamamlanması gerekmektedir. (Paylaşımlarda gizlilik ayarı herkese açık yapılmalıdır...)

BOL ŞANS ...

İşte Salı gününün sorusu: Antioksidan etkisi ile bebeğinizin cildini koruyan Dalin Organic içeriği hangisidir?

kızlarrr cevabını bilen var mı?

Dalin Bebek Bakım Uzmanı
İşte Salı gününün sorusu: Antioksidan etkisi ile bebeğinizin cildini koruyan Dalin Organic içeriği hangisidir?

Doğru cevaplarınızı, iletişim bilgileriniz ile beraber info@dalin.com.tr adresine bekliyoruz. Acele edin, ilk üç kişiden biri de siz olun!

inanamıyorum yaaaaaaa valla kazanmışımmmm,sağoll canım duyurun için yupiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…