Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım moneykart müşteri hizmetlerini ara money kart kodunu gir temsilci çıkıyor internet şifresi istiyorum de 123456 olarak standart bir şifre veriyorlar herkese,yalnız aramadan açmıyorlar bilgine yani şifreyi girip deneme boşuna

saol cnm da şifrem var bnm sayfaya giriyorum neresinden bakacam onu bilmyrum bi çok yere baktım bulamadım

Soğuk Algınlığı Hallerim
Yarışmamızın kazananları:

Ahmet Güler
Melis Sancaktaroglu
Nazan Arslan Imzalı
... Adile Kul
Yegane Aka
Nermin Pekin
Shrbl Svk
Yusuf Işık
M Emin Şeyma Taş
Yavuz Yawuzz

Tebrikler!

Kazananlar random belirlenmiştir. Ad, soyad, e-mail, telefon, Facebook kullanıcı adı ve adres bilgilerinizi sogukalginligi@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

yokummmm :((((

Dr.Hauschka Türkiye
3 saat önce
HERKESE MERHABA....

KAZANAN TALİHLİLER BELLİ OLDU...KAZANAN TALİHLİLERİMİZ YARIN AKŞAM 21.00'A KADAR info@drhauschka.com.tr ADRESİNE ADRES BİLGİLERİNİ GÖNDEREBİLİRLER...

1-SELİN YUSO
2-ASLI ENGİN
3-ZEYNEP ÇALIŞKAN
4-ZADE YILDIZ
5-SÜHEYLA BALOĞLU
6-GAMZE ÖZDEMİR
7-SELİN ÇİFTÇİ
8-LERZAN KARABAYIR
9-ÖZLEM BALLI
10-CANAN KARAHAN

paylasildimi bilmiyorum.. yine kazanamamisim:(( yokk hic bir yerde ismim yok

Soğuk Algınlığı Hallerim
Yarışmamızın kazananları:

Ahmet Güler
Melis Sancaktaroglu
Nazan Arslan Imzalı
... Adile Kul
Yegane Aka
Nermin Pekin
Shrbl Svk
Yusuf Işık
M Emin Şeyma Taş
Yavuz Yawuzz

Tebrikler!

Kazananlar random belirlenmiştir. Ad, soyad, e-mail, telefon, Facebook kullanıcı adı ve adres bilgilerinizi sogukalginligi@gmail.com adresine gönderebilirsiniz.

yokummmm :((((

artik varya hep ayni isimleri göre göre RAndomla cekilis yaptiklarina inanmiyorum... yegane aka mesela bilmiyorum burdanmi ama ne sans valla

SELAM HERKESE:16:

hanfendi çantakafayı yemiş galiba ergen ergen paylaşımlarda bulunuyor peşpeşe ne alakaysa :37:

bir de markafonim sayfası ben de çıkmıyor kapanmış galiba :26:

Back
X