Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bana küs müsünüz?:43::43::43::43:
neden kimse bana cevap vermiyoooooo?:50:
neskayfeleri gelmeyen var mı varsa naptınız?

kızlar bana küs müsünüz?:43::43::43::43:
neden kimse bana cevap vermiyoooooo?:50:
neskayfeleri gelmeyen var mı varsa naptınız?

benim gelmedi ama şöyle bir durum var. ben 8 paket kazandım. ama kime hangi adresi yazdım hatırlamıyorum. elimde bilgi de yok o yüzden nescefecilere de bişey diyemiyorum. karışık yani durumum. ben eşim annem babam kızkardeşim adına kazandım ama adresleri kime ne yazdım bilemiyorum . 5 paket geldi 3 paket daha gelmesi lazım ama ksımet artık

benim gelmedi ama şöyle bir durum var. ben 8 paket kazandım. ama kime hangi adresi yazdım hatırlamıyorum. elimde bilgi de yok o yüzden nescefecilere de bişey diyemiyorum. karışık yani durumum. ben eşim annem babam kızkardeşim adına kazandım ama adresleri kime ne yazdım bilemiyorum . 5 paket geldi 3 paket daha gelmesi lazım ama ksımet artık

anladım canım benim eşim adına geldi benimki gelmedi yazıyorum sayfalarına bilgilerinizi gönderin diyo gönderiyorum ama tık yok yaaa:47:

Mart ortasında düzenlediğimiz Çantanda Ne Var? kampanyamız sonuçlandı. Katılan herkese çok teşekkür ederiz. Naylon ve plastiğin hayatlarımızı bu denli tehdit ettiği günlerde bez çanta kullananları, kendisine ve çevresine değer verenleri görmek bizi çok mutlu etti, iyi ki varsınız.

Kampanya kapsamında Angels Never Die'dan bez çanta kazanan 15 okurumuzun isimleri şöyle:

Banu Aksoy, Oğuz Akdeniz, Mine Özdemir, Yegane Aka, Gülden Moryel, Meltem Asmacıoğlu, Berna Küçük, Hande Oynar, İlhan Zeynep Karakılıç, İnci Tanlak, Gizem Yıldırım, Yücel Çetiner, Esin İzci, Sabire Yılmaz, Aslı Tosuner.

Kazanan okuyucularımızın adres ve telefon bilgilerini info[at]yesilist.com adresine bekliyoruz.

Herkese doğa dostu, zevkli alışverişler.

Unutmayın hepimize bez çanta yakışır.

kazanmışım :16:

Back
X