Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günadyın kızlar, uzun zamandır ne uğrayabildim nede bi yarışmaya katılabildim :( umarım hepiniz bişiler kazanmışsınızdır. :16:

ya şu trendyolda YKB çeki vardı ya onun süresi bittimi arkadaşlar, benim aklımda 5 nisan diye kalmış ama yinede emin olmak için size sorayım dedim.

arkadaşlar şu kozmotrend anketini doldurup adı kazananlarda geçenlerden hiç aranan oldu mu acaba? 4 nisana kadar diyorlardı bugün son gün ama hiç ses seda yok gibi

arkadaşlar şu kozmotrend anketini doldurup adı kazananlarda geçenlerden hiç aranan oldu mu acaba? 4 nisana kadar diyorlardı bugün son gün ama hiç ses seda yok gibi

günaydınlaaarr :21: canım benim sorduğum soruya böyle cevap vermişler bende şimdi gördüm..

Canan Candan adreslerimizi vermişmiydik hatırlamıyorum?
Pazartesi, 21:25 · Beğen
KozmoTrend ‎Canan Candan Hanım, Çarşamba günü mesai saatleri içinde arkadaşlarımız kazananlarla telefonla iletişim kurup adres bilgilerini alacaktır.
9 saat önce · Beğenmekten Vazgeç · 2

günadyın kızlar, uzun zamandır ne uğrayabildim nede bi yarışmaya katılabildim :( umarım hepiniz bişiler kazanmışsınızdır. :16:

ya şu trendyolda YKB çeki vardı ya onun süresi bittimi arkadaşlar, benim aklımda 5 nisan diye kalmış ama yinede emin olmak için size sorayım dedim.

bugün son canım, alıcak bişi bulamıyorum:(

arkadaşlar yeşilist.com dan çanta kazanılcaktı ya..ne oldu sonuç bilen varmı?:44:

Fashionn Land

HERKESE İYİ AKSAMLAR UZUN SÜREDİR SAYAFAMIZDAN URUNLERIMIZLE ILGILI HICBIRSEY YAPAMIYORDUK CUNKU FACEBOOK SAYFAMIZDAN HERHANGI BIR YAZI YAZMAMIZI VE PAYLASIMLARIMIZI ENGELLENMISTI SAYFAMIZI BU GUN ITIBARI ILE KAULLANMAYA BASLADIK CEKILIS SONUCLARINI DA YAYINLIYAMADIK.CEKILISE KATILAN ARKADASLARDAN OZUR DILIYORUZ VE KATILAN ARKADASLARA BEKLETTIGIMIZ ICIN 'PEACE' AMBLEMLI YUZUGUMUZDEN HEDIYE OLARAK GONDERIYORUZ.KATILAN ARKADASLARIMIZ ADRESLERINI MESAJ OLARAK GONDEREBILIRLERSE YARDIMCI OLACAGIZ.

YAPAMADIGIMIZ CEKILISE KATILAN ARKADASLARIMIZ BUNLARDI BU LISTEDEN ISIMLERINE BAKIP ADRESLERINI YAZABILIRLER.

MEHTAP ÖPÇİN
HAKAN ILGIN AKIN
GÜNCE ÖNCÜ
AYŞE AKTAŞ
PELİN KOCALI
DİLARA SANS
SEDA ERTAS
TUANA UCAR
NİHAL SAVAC
CEREN SAYAK
GÜLLÜ GÜLTEKİN DOYGUN
DİDEM TEKİN
GÖZDE SUCAK
ELİF ATAY
SEDEN MERT İSLAMOĞLU
HATİCE SOLMAZ
SEVİL ÇELİK
LEYLA AKKUS
NERİMAN KARAKOC YALCIN
SULTAN HAMİT
RABİA ÇİÇEK
ARZU BALÇIN
ELA GNY
MERVE USTAOGLU
ELİF MEZARCI
BAHAR DEMİRCİOĞLU
SEDA KARABAY
MÜGE YAĞLICALI
PELİN KAMPANYA
DÖNDÜ TEKİN
ELİF MİRAN
SEVAL KÜÇÜKOĞLU
KADER ASLAN
ÇİLEM AKGÜN
FATOŞ PAPATYA
HANDE KAYA
SLTAN DAYLAK KOYUNCU
KADER ASLAN
DENIZ ILHAN
SENA TURGUT
BUSE ALTINER
BUKET RAMİLETTE
ZAHİDE GÜNEY
ÇİGDEM GOKHAN ATİK
MEHTAP KOCAMAN
PINAR ACI
ARZU DUMANOGLU
GONCA AYAZ
ARIFE KANAR
ZAHİDE TEMEL
ZEHRA SOYAKIN
NERİMAN KARAKOÇ YALÇIN
TUGCE YÜKSEK
FATOS PAPATYA
ÇİGDEM GÖKHAN ATİK
MELİKE SULTAN AGLAMAZ
SULTAN YILMAZ
SILA CANAN

Durex takipçileri!
Amerikan Pastası: Buluşma filminin ön gösterimine iki kişilik davetiye kazanmak ister misin?
Hemen Ad-Soyad, telefon numaranı ve bulunduğun şehri bize özel mesaj olarak gönder, bileti kap!

Not: Çift kişilik davetiyeleri, İstanbul'dan mesaj gönderen ilk 25, İzmir'den ilk 42, Ankara'dan 88 kişi kazanacaktır.

İstanbul için sona ermiştir.

https://www.facebook.com/Durex.Turkiye

trendyolda YKB kapmanyası bitti heraldee yaa, minik kızıma eşofman altı alayım dedim attım sepete ödemeye gelince kampanya kodu ekle dedim sadece turkcell kampanyası çıktı :44::44: neden olmuş olabilir biliyormusunuz kızlar ??

Dostunuz Çilek Kız, keşfedilmeyi bekleyen 3-10 yaş arasındaki kızları, Çilek Kız şarkıları söylemeye çağırıyor. Üstelik birinci olan Çilek Kız reklamında başrol olacak.
Ayrıntılı bilgi ilek Kz Resmi Web Sayfas

Douglas Parfümeri Türkiye
Herkese keyifli günler:)
27-31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz ödüllü yarışmamıza katılarak Purr By Katy parfüm kazanmaya hak kazanan talihli isimlerimiz;

Mrt HGK
Serap CANPEYKER
... Eylem SENOĞLU
Ümran ATİR
Mukadder YÜKSEL

Kendilerini tebrik ediyor, yarışmaya katılan herkese göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Yarışmayı kazanan takipçilerimizle en kısa zamanda iletişime geçilecektir.

Yeşilist.com-Bez çantacılar belli oldu Kampanya kapsamında Angels Never Die'dan bez çanta kazanan 15 okurumuzun isimleri şöyle:

Banu Aksoy, Oğuz Akdeniz, Mine Özdemir, Yegane Aka, Gülden Moryel, Meltem Asmacıoğlu, Berna Küçük, Hande Oynar, İlhan Zeynep Karakılıç, İnci Tanlak, Gizem Yıldırım, Yücel Çetiner, Esin İzci, Sabire Yılmaz, Aslı Tosuner.

Back
X