Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyodum foruma derslerden dolayı.. ama baya hediye kazandım burdan sayenizde. tekrar vakit buldukça katılıcam . şansınız açık olsun

:3:anamgilin adına ben selam yolluyorum...

ama bu eski kazananlar galiba..anam bir kez kazanmıştı bundan, 1-1,5 ay sonra yollamışlardı kargoyu..
eski kazanan listesi olmasın bu?:44:

Arkadaşlar elimde iş bankası 10tl şifreleri vardır.Hesapta 10tl markafoni ile veya herhangi başka çeklerele takas istiyorum

kızlar günaydın,
daybuyday 10tl çeklerimi kullananlara limango 20tl lik hesaplardan verebilirim

isteyen olursa trendyol 100tl üstü için 10tl var onuda kullanabilirsiniz

Bütün kadınlar çiçektir, peki ama hangi çiçek?

Şimdi aşağıdaki linke tıklayıp yarışmamıza katılın, hem hangi çiçek olduğunuzu öğrenin hem de Yves Rocher Flower Party EDT kazanma şansı yakalayın.

kızlar aveanın markafoni çeki 100 tl nın altınada kullanılabiliyo ben kullandım bakıınnn oğluşuma bunu aldım

26tl ye :) sadece kargo ödedim

canım linki ne bunun ? bu arada organik çelebiden aranan oldu mu arkadaşlar yoksa aramadan mı yolluyorlar ? bakalım bu kez gelecek mi

kızlar günaydın,
daybuyday 10tl çeklerimi kullananlara limango 20tl lik hesaplardan verebilirim

isteyen olursa trendyol 100tl üstü için 10tl var onuda kullanabilirsiniz

ben kullanayım cnm limango cek ihtiyacım var ama özel mes atamıorum sen bana ulas yaz mailleri ve sifreleri kullanayım hemen

günaydın hatunlar

Arkadaşlar elimde iş bankası 10tl şifreleri vardır.Hesapta 10tl markafoni ile veya herhangi başka çeklerele takas istiyorum
[FONT=Book Antiqua]
elinde olan şifreler markafonimi canım? bende daybuyday 10 tl kod var istersen değişebiliriz.
[/FONT]

bunun linki yok mu canım?

kızlar aveanın markafoni çeki 100 tl nın altınada kullanılabiliyo ben kullandım bakıınnn oğluşuma bunu aldım
Eki Görüntüle 387619

26tl ye :) sadece kargo ödedim

çok ciciymiş. güle güle kullansın bebişin. aveadan nasıl alınıyo cnm bu çek. bide kaç tllik bu çek ?

kızlar markafonide davet ettiğin arkadaşın 20 tl ve üstü alışveriş yaparsa 10 tl çek yükleniyomuş.

oğluşuma 80 kuruşa bunu aldım.

çok güzel cnm hangi firmanın bu

spunky kids canım

[/QUOTE]çok ciciymiş. güle güle kullansın bebişin. aveadan nasıl alınıyo cnm bu çek. bide kaç tllik bu çek ?[/QUOTE]

saol canım avea 5060 a markafoni yazıp gönderiyosun onlarda sana şifre gönderiyo ödeme kısmında kuponlarım bölümüne şifreyi giriyosun o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…