Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

spunky kids canım
çok ciciymiş. güle güle kullansın bebişin. aveadan nasıl alınıyo cnm bu çek. bide kaç tllik bu çek ?[/QUOTE]

saol canım avea 5060 a markafoni yazıp gönderiyosun onlarda sana şifre gönderiyo ödeme kısmında kuponlarım bölümüne şifreyi giriyosun o kadar :)[/QUOTE]

kaç liralık çek veriyor acaba

çok ciciymiş. güle güle kullansın bebişin. aveadan nasıl alınıyo cnm bu çek. bide kaç tllik bu çek ?

saol canım avea 5060 a markafoni yazıp gönderiyosun onlarda sana şifre gönderiyo ödeme kısmında kuponlarım bölümüne şifreyi giriyosun o kadar :)[/QUOTE]

kaç liralık çek veriyor acaba[/QUOTE]

25tl canım

saol canım avea 5060 a markafoni yazıp gönderiyosun onlarda sana şifre gönderiyo ödeme kısmında kuponlarım bölümüne şifreyi giriyosun o kadar :)

kaç liralık çek veriyor acaba[/QUOTE]

25tl canım[/QUOTE]

çok iyiymis süresi var mı ki[/QUOTE]

onu bilmiyorum canım yazmıyo ben hemen yaptım[/QUOTE]

cnm bunun linki varmı. deteyları öğrenmem gerek. ben avea kullnmyrm.arkadaşımdan istiycem de.

kaç liralık çek veriyor acaba

25tl canım[/QUOTE]

çok iyiymis süresi var mı ki[/QUOTE]
ilk 120 bin kişiydi cnm kullanablcek
100 tl üzeri alışverişler içinmiş

öyle yazıyor ama değil cnm

bn sabah lc wakıkıden 4 ürünü 4.50 tl ye aldım kızıma kıyafet
üstelik kodsuz başka çekin varsa birleştirebiliyorsunda
25 aveanın 10 da normal çekim vardı 35 tl çek kullandım ve aldım çok avantajlı oldu

Son düzenleme:
kızlar aveayı ben yazmıştım yorumlardan sonar akşama markofoniye üye olmaya karar verdim

şuan da aldım kod geldi devam ediyor

akşama da kocişe alırız

bide moneye bakın sorusu var hediyeli demiş

kızlar aveayı ben yazmıştım yorumlardan sonar akşama markofoniye üye olmaya karar verdim

şuan da aldım kod geldi devam ediyor

akşama da kocişe alırız

bide moneye bakın sorusu var hediyeli demiş

iyi ki yazmışsın arkadaşım 25 tl çek süper oldu
bende 100 tl diye bi sınır yazsada onun olmadıgını belirttim
başladı böylece alışveriş :))))

Son düzenleme:
kızlar yaa..haniişbankasında 75 tl ve üzeri diyo 10 küsüre kullanıyoz,avea 100 tel diyo 25-30 küsürlük bişeyler alıyozda sakınkredi kartlarımıza tam fiyetını yansıtmasınlar,şikayet var. da bununla ilgili bişey okumuştum sanki..güncel borçlarını konrtol eden oldumuu???

bu kampanya ilk 15,000 kişi ile sınırlı olduğundan ne olur ne olmaz diye hemen kulllandım
lcden yiğenlerime 9 parça yı 25 tlye aldım valla toplamda ..
bence hemen alın ne olur ne olmaz kontenjan bitebilir

etrafımda herkes türkcelle geçmiş valla..bi avealı bulamadım sinir oldum

kızlar bana da şu aveanınn verdiği çekten lazım. alıpta kullanmıycak olan varmı? daybuyday çeki veririm 2 tane. biri kod diğeri hesapta yüklü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…