Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şanslısın bende sadece 2tane cik varayriyettende nişanlım bulucak arkadaşlarından bakalım artık:):)![]()
bana ver pizza hut patates artı yedigün veririm bana at özleden mailinikızlar kullanmadıgım bir tane avea kodum var pizza hut bedava pizza koduyla takas yapıcam ilgilenen olursa mesaj atsın
yada pizza hut patates kodu yada kfc bedava kodu
bana ver pizza hut patates artı yedigün veririm bana at özleden mailini
özelden atma ya yetkim yok canım mailini bana özelden atarsan msnden konuşalım pizza hut patates+yedigün veririmkızlar kullanmadıgım bir tane avea kodum var pizza hut bedava pizza koduyla takas yapıcam ilgilenen olursa mesaj atsın
yada pizza hut patates kodu yada kfc bedava kodu
yedigün ne canım?
ben şimdilik 5 tane topladım 2 sini kullandım yarında kuzenim iş yerindekilerin hepsinden alıcak yarıdan çoğu aveaymış ballıyım yani mayısdada davet çekleri yüklenicekhepsinden
![]()
özelden atma ya yetkim yok canım mailini bana özelden atarsan msnden konuşalım pizza hut patates+yedigün veririm
yedigün içecek cnm patatesin yanında onu da veririm sana bende kalmasın olur mu
burger king miş o cnm olsun senyolla adresini bi konuşalımtatlım pizza hut yedigün vermiyor sen hangi kampanyadan bahsedysn
burger king miş o cnm olsun senyolla adresini bi konuşalım
Trendyol 75 tl kartınızdan çekilecek çekler vs indikten snr kalan 75 tl olmalı.2adet markafoni iş bankası verebilirim.PM atınz
Markafoniden referansım ile 20tl üstü(yine çekler vs düştükten snr kalan tutar 20tl olmalı en az)alışveriş yaparsanız trendyol 10tl veya markafoni 10tl iş bankası verebilirim.
Wallahi baktım kusura çok üzüldümmmmmcanım ya en yakın arkadaşım istedi kodu kıramadım onu kusura bakma olurmu
20tl sınırı var artık![]()